Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpinam się pod pytanie

Co chcielibyście zmienić w swoim życiu? Macie coś, za czym tęsknicie?

Polecane posty

Zdarza się wam czasem zazdrościć komuś innemu tego co ma? Tak mnnie jakoś naszło, chyba przez tę pogodę.. :)

Gość kubekkk
Pewnie.Caly czas widze dookola "ze inni maja lepiej" mimo ze sama nie mam zle i mimo ze polowa ma lepiej tylko w mojej wyobrazni.... ;-)Taka juz ludzka natura.

No tak.. Ale czujesz, że masz wszystko to, o czym zawsze marzyłaś? Nie masz wrażenia, że coś ci umyka, coś ucieka, że coś tracisz?

Gość jhjhghjg
szczescia bym chciala

Gość kubekkk
nie.nie mam wszystkiego o czym zawsze marzylam.Uwazam ,ze molo ludzi to ma... Tylko nielicznym sie udaje.

Gość pasztet zajęczy
Mi brakuje miłości, albo po prostu faceta, bo miłości, zwłaszcza tej nieszczęśliwej to mam w sobie tyle, że wystarczy do końca życia. I wyć mi się chce jak widzę szczęśliwe pary :(

Haha, codziennie mi coś umyka i coś tracę. Marnuję sobie życie jak rzadko kto. Próbuję wyjśc z dołka, w którym prawie się już po uszy zakopałam i mam wrażenie, że gówno mi z tego wychodzi :o

to zupełnie jak ja :o Mało tego, staram się dostrzec jakieś pozytywy w moim życiu, nawet ich sporo.. Ale zdecydowanie przebija się jednak beznadzieja jaką jest to, że nie zrealizowałam ani jednego ze swoich marzeń, o których śniłam całe życie. A teraz.. eraz już chyba za późno :o