Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ty jedna

JA PIERNICZE - MOJA MATKA!!!!

Polecane posty

Gość nie ty jedna

Ale mnie moja mama wkurwia. Mam 18 lat, chodze do 3 LO i zawsze przez wszystkie lata nauki poczawszy od podstawowki do teraz starałam sie nie opuszczac lekcji. Chodze codziennie... no chyba ze jestem bardzo chora(to mi sie bardzo rzadko zdarza). W jednym roku szkolnym srednio nie ma mnie w szkole 4-6 dni. A jutro mam 3 lekcje... jestem osoba dojezdzajaca...jest zamiec, wiec postanowilam nie isc do szkoly, bo po prostu mi sie nie oplaca! A matka juz sie burzy!!! Zgodzil;a sie lecz wiem ze nie jest zadowolona z tego. Jest oburzona i zaraz porownuje mnie do takiej kuzynki co wiecej w szkole nie byla niz byla:O kurwaaa to tylko jeden dzien :O stanie mi sie cos jak nie pojde? Poza tym chce odpoczac jestem potwornie zmeczona szkola i ta zima :O co za baba :O:O

Gość 647g5ey6
ja namawiam czasem moją córkę na wagary,hehehe,zabieram ją wtedy na wycieczkę gdzieś

Gość niektórzy rodzice tak mają
przejdzie jej

Gość maturks4
To, że chodzisz do szkoły, że do tej pory wydawało się, że masz jakoś poukładane w głowie - zawdzięczasz właśnie matce. I pewnie gdybyś z nią sprawę spokojnie przedyskutowała, podając argumenty - nie byłoby żadnej różnicy zdań. Dziwi mnie tylko ten słownik z rynsztoka. Dedukuję, że mieszkasz w niewielkiej miejscowości - czy naprawdę nie warto używać gwary, zamiast wulgaryzmów?

Gość nie ty jedna
co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość ale zaproszenie
nie przesadzaj! wszyscy rodzice tacy sa

Gość iubhh
W jednym roku szkolnym srednio nie ma mnie w szkole 4-6 dni. nie, no matka zdecydowanie przesadza. Nie idz i sie nie przejmuj

Gość iubhh
ja nigdy nie mialam problemu, jak nie chcialo mi sie isc do szkoly. Mialam 150 godzin opuszczonych w 4 klasie LO, matura zdana na same 5tki, wiec jak widac, wysoka frekwencja nie jest wyznacznikiem niczego:D

Gość nie ty jedna
maturks4 Podałam matce argumenty, ale ona ich nie przyjmuje. Poza tym co mam zrobic? Debate z nia przeprowadzic? To tylko opuszczenie jednego dnia w szkole i to jeszcze przy takich lichych lekcjach! Nie chce to nie ide. Tak powinno byc. A wulgaryzmow uzywam i bede uzywala tak jak wieksza wiekszosc ludzi w Polsce. Bo na takie społeczeństwo trudno znalezc inne grzeczniejsze słowa :O

Gość 647g5ey6
Ana,bo ja pamiętam jak to jest,sama czasem na wagary chodziłam,lepiej z mamą niż ma się włóczyć nie wiadomo gdzie ja sporo wagarowałam a maturę zdałam i studium skończyłam na samych 5 i 6