Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechceznowuplakac

tak bardzo boje sie zaangażowac , zeby nie cierpiec

Polecane posty

Gość niechceznowuplakac

jestem w zwiazku z facetem i nie dawno mielismy ostra kłotnie myslałam ze to bedzie juz koniec naszego zwiazku, ale on powiedział ze nie chce tego konczyc ze mu zalezy, chociaz tego nie okazuje. a teraz ja boje sie ze jak mi zaczenie tak naprawde mocno zalezec to znowu bede płakac przez niego, boje sie zaangazowac....

Gość Edmunt Pipa
i slusznie polaczki sie zaangazowaly w Afganistanie i tez cierpia

Gość maluje paznokcie
no skoro nie chciał konczyc zwiazku i powiedział ze mu zalezy to moze cos w tym jest

Gość translator google
czego sie tak naprawde boisz? nie ma zwiazkow idealnych. z jakim facetem bys nie byla to zdaza sie dni kiedy sie poklocicie. jesli ci na nim zalezy i chcesz z nim cos zbudowac to sie zaangazuj, inaczej wam nic nie wyjdzie. oczywiscie musisz czuc, ze jemu tez zalezy. niestety za dwoje nie mozesz sie starac.

Gość niechceznowuplakac
no własnie o to sie kłocilismy bo nie czułam zeby jemu zalezało i teraz niby sie stara i wogole ale dla mnie to jest jakos tak dziwnie

Gość translator google
co to znaczy dziwnie? moglabys to troche opisac dokladniej?

Gość niechceznowuplakac
nie chce się ze mną teraz spotykac, bo zima zaatakowała

Gość niechceznowuplakac
podszyw!!! no tak jakos sztucznie

Gość translator google
podszyw? nie bardzo rozumiem, co z tego, ze zima.... ?

Gość translator google
sztucznie? sluchaj jesli wczesniej czulas ze za malo sie stara a teraz chlopak w koncu zaczyna to robic to moze wydawac ci sie to sztuczne. ale byc moze naprawde zrozumial, ze kobitki maja troche wieksze potrzeby niz facetom sie wydaje i jego checi sa szczere. nie powinnas narzekac jesli sie stara.

Gość niechceznowuplakac
no pewnie i nie powinnam ale nie wiem jak długo bedzie sie starał i czy pozniej nie bedzie tak jak dawniej

Gość translator google
jak dla mnie to powinnas zaufac i poczekac. jesli sie stara to powinnas wierzyc w to, ze nie przestanie. ze swoim facetem przerabialam podobny temat. jak zaczal w koncu dbac o nasz zwiazek to powiedzialam sobie 'ok raz kozie smierc, albo sie uda albo nie'. zaufalam mu i w sierpniu minely 2 lata jak jestesmy razem. jesli chce sie stworzyc prawdziwy zwiazek to trzeba sobie zaufac. jesli sie ciagle bedziesz tym zadreczac to dlugo tak nie pociagniesz. nie mozesz sie caly czas zastanawiac jak dlugo wasze szczescie potrwa i jak dlugo bedzie sie starac - powinnas zrobic wszystko zeby tak bylo.

Gość niechceznowuplakac
dzieki za rady :) tylko to jest tak ze chciałabym a boje sie :P