Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh.

blizna !

Polecane posty

Gość eh.

Witam ;) mam problem , ponieważ mam bliznę ok 2 cm pod lewym okiem dość ciemną ,ponieważ są tam resztki smaru :( stało się to niefortunnie , bo gdy miałam dwa latka spadłam [w aucie] na szyny na których przesuwa się fotele , niestety szyny te świeżo były natłuszczone smarem! Ranę miałam głęboką więc rodzice jechali ze mną do szpitala i tam poradzili lekarze żeby tego nie zszywać [ponieważ zostały by tz. "zygzaki"] wiec zostawili to żeby samoistnie się zagoiło.. ;/ ale do teraz mam wyróżniającą się bliznę z czarnym środkiem :( co zrobić ? co najlepiej mi pomoże ? bliznę mam już 12 lat .:( teraz mi zaczęła tak mocno przeszkadzać . Proszę o podanie dobrych maści i skutecznych :) Z góry dziekuję i Pozdrawiam!

Gość xxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyy
najlepiej i najrozsadniej doradzi Ci chyba lekarz

Gość rozwódkaaa
maści są słabe i raczej nie pod oko, a poza tym może i tak zostać czarna kreska, jest jeszcze kilka sposobów, ale twoja blizna jest za blisko oka. Idź do lekarza.

Gość Aneta

Do kliniki   J&J Art Derma Clinic Rzeszów, wybrałam się z polecenia znajomej, która usuwała tam bliznę po cesarskim cięciu. Serdecznie polecam. Miła obsługa, doświadczeni fachowcy i faje efekty. Lasery nie są takie straszne ja czasem piszą w internecie. Wystarczy wybrać dobrą klinikę.