Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarnulka1111

Obecny chłopak a stara miłość - kuzyn

Polecane posty

Gość MałaCzarnulka1111

Otóż, mam 18 lat. 2 lata temu gdy zerwałam z obecnym chłopakiem spotkalam przypadkiem kuzyna( teraz ma 20lat), nic nas wtedy nie łączyło- zwykła rodzinna przyjazn. Aż w końcu zaczelam czesto o nim myslec i powiedzialam mu o tym. Całowaliśmy się ale do nieczego więcej nie dochodzilo. Kochałam go a on mnie. Jednak zrozumialam po jakimś czasie co to moze spowodować i postanowilam zakonczyc ten związek. Tylko moi rodzice i jego ojciec wiedzieli o nas, jego matka chyba by nas zabila. Nie chcialam dopuścić by miał przeze mnie z nią zle relacje. Przeprosiłam i urwałam kontakt. On cierpiał widzialam to- było mi przykro ale musiałam:( Po dwóch miesiącach wrócłam do byłego i jestem z nim do tej pory. Dziś Paweł(kuzyn) byl u mojej cioci (jego babci) a moja mama w tym czasie była ją odwiedzić. Jak się potem okazalo mama do mnie dzwoni i mowi ze chciał mój nr i mu podala, że mam się nie zdziwić jak do mnie zadzwoni. Będzie na pewno chciał się spotkać, pogadać. Ale boję się żeby nie wróciło do niego to uczucie bo nie chcę psuć sobie życia. Co poradzicie?

Gość aaaa ccc d
ale wiesz , ze to sie jakos liczy stopnie pokrewienstwa ? poczytaj o tym .. do 4 jakos tak .. moze on jest tym 4 ;D wtedy mozna legalnie . Carrie - zamknij tą zasyfiałą twarz wreszcie ..:O żałosna dziewucho

Gość MałaCzarnulka1111
wiem ze to wydaje się glupie. to daleki kuzyn ale zawsze...

Gość Sierżant Jęzor
nie znajdzie się w niebie kto kuzynki nie przejebie

Gość aaaa ccc d
ja Cie rozumiem , co prawda nigdy nie mialam takiej sytuacji . Ale ta głupia carrie sie wymądrza .. syf jeden . poczytaj o stopniach pokrewienstwa i sprawdz jakie łączy Cie z tym kuzynem .

No a właśnie, pokrewieństwo jest dalsze, tzn...legalnie możecie juz byc ze soba? Jestes szczesliwa z obecnym chłopakiem? Kochasz go?

Gość aaaa ccc d
weź się lecz .. widzę po Twoich innych wypowiedziach , że coś z Tobą nie tak .. masz kompleksy .. urojenia ,Twoja sprawa .. Nie musisz dołować i naśmiewać sie z innych . Jest XXI wiek a Ty jak wyrwana ze średniowiecza ..jak czegoś nie wiesz po prostu zamilcz .

Hahaha kurwa, no tak teraz zwiazki z rodzina sa trendy. :O Zamknij pysk gowniaro, bo pieprzysz jak potłuczona. I popracuj nad składnią zdań, a tymczasem - wypierdalaj.🖐️

Gość aaaa ccc d
Gówniaro ? A skąd Ty kurwa wiesz ile ja mam lat? Czy ja powiedziałam ,że trendy ? Po prostu trzeba to uszanować buraku . Ty mierzysz wszystkich swoją miarą , jak Ci coś nie leży to sie nie udzielaj . Na składnią zdań ? Najlepiej odwoływać się do gramatyki jak się nie ma nic do powiedzenia . Dla mnie gówniarą jesteś Ty . Idź zapal se marlboro , może Ci ulży . Może mózg Ci sie przeczyści .

CICHO!!!!! nie zaśmiecajcie topicu, chcecie sie kłócic to gdzie indziej, każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, uszanyjmy to. A teraz wróćmy do tematu.

Gość aaaa ccc d
Twoje forum , że mam wypierdalać ? Masz się tu za guru kurwa ? Ciemnoto ? No tak w życiu Ci nie idzie to trzeba zaistnieć chociaż w internecie .

Gość aaaa ccc d
No dobra możemy wrócić . Widać ,że ta ciemna masa nie ma nic do powiedzenia , wypierdalać to możesz Ty w podskokach . Będę sobie tu siedzieć tyle ile będę chciała a Tobie huj do tego .

,,ale wiesz , ze to sie jakos liczy stopnie pokrewienstwa ? poczytaj o tym .. do 4 jakos tak .. moze on jest tym 4 ;D wtedy mozna legalnie'' jak on jest w czwartym to jeszcze sie zalicza do rodziny;] Sorry ale dla mnie to patologia;)

Gość aaaa ccc d
Z ludźmi niczym zło się nie żegnam . Ojca nie mam , nie teoretyzuj na mój temat . Widać jaka jesteś mądra kretynko !

Gość MałaCzarnulka1111
a czy ktoś z Was umie ten stopień liczyć? Uproszczę: moja mama ma siostrę. Ta siostra ma syna Adama. Adam ma syna Pawła(właśnie tego). terri - kocham go ale on mnie często rani, kłócimy się, kiedyś mnie zdradzał i boję czy znow tego nie robi. Gdyby mnie szanował i byłabym na 100% pewna ze mnie kocha to z pewnością byłoby mi łatwiej i nie martwilabym sie kuzynem.

Gość aaaa ccc d
miła jak zawsze - nie jestem pewna , napisałam żeby przeczytała , wiem , że od jakiegoś tam stopnia można - był już tu taki temat . Czy patologia nie wiem , nie mnie to oceniać .. ja tego nie wymyśliłam , pisze tylko jak jest.

Gość aaaa ccc d
Wiesz co życzę Ci żebyś przeżyła kiedyś taki ból w życiu .. żebyś nie miała nikogo, zebyś zgniła w samotności ! Póki co idiotko ciesz się tym co masz , kiedyś możesz tego nie mieć i wtedy możesz pisać te swoje mądrości . W życiu tu na kafeteri nie widziałam tak podłej i okropnej osoby .

Gość aaaa ccc d
Ty ciapaty brudzie. Cały swój czas tu spędzasz .. nie masz przyjaciół tylko siedzisz i sie wymądrzasz na tym kafe . Dziewczyno idź do psychologa , do psychiatry najlepiej . Masz masę kompleksów , nie możesz tego tak zostawić .

Niestety musze sie oddalić od kafe, ale jeszcze kiedys pokonwersujemy kochaniutka, o ile reszta Twojej rodziny nie umrze z powodu takiej zakały. Do napisania :classic_cool:🖐️

No rób jak uważasz . Ale śmierć to nie są wredne życzenia, śmierć czeka każdego i pisząc to do niej , tego samego życzysz sobie :O Nie wnikam :D Ale ludzie nie macie nic innego do roboty tylko kłócić się o poglądy ?:D