Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o taki seks

Czemu uprawiacie seks analny z facetami z którymi nie jesteście w związku?

Polecane posty

Odp na pytanie. Nie uprawiam bez związku ani w związku i kropka. Tam mam wyjście ewakuacyjne, a jak wiadomo drogi ewakuacyjnej nie wolno zastawiać:)

To to byłeś Ty? Poczułam coś jak spałam i niechcący:)hantelkiem do tyłu machnęłam. Ale przeżyłeś Analisto:)

Tak mi się też zawsze wydawało ale tylu na kafe poszukiwaczy dominujących kobiet, że już sama nie wiem. Nie chciałabym rozkazywać facetowi żeby polizał mój but:)głupio by mi było

Niestety tak to teraz wyglada, ulegle cioty i nie mam nic wiecej do dodania. Z wami trzeba twardo i stanowczo a nie niczym pasztetowa rozwalona na wadze, piesek proszący o dokladke pedigreee...az mi sie niedobrze robi.

Sama miałam przez chwilę takiego robiącego wszystko co chciałam. Okropne i nie do wytrzymania. Najbardziej lubię czuć, że mam swojego Pana, który przytuli czasem da klapsa i sam wie co jest najlepsze:)

Nie wydaje mi się żeby miał coś wspólnego z ciemnymi nosicielami dzid

Dziwny ten jego belkot ale czego sie spodziewac po idiotach sfrustrowanych wielkoscia swojego kutasa przypominajacego robaka mieszczacego sie w mandarynce.