Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaaaaa929292

Co czuje facet gdy...

Polecane posty

Gość miaaaaa929292

Panowie, co czujecie, gdy jakby to obrazowo powiedzieć uprawiacie z dziewczyną "seks w ubraniach", tzn np w spodniach ocieracie się o jej udo?

Jak można uprawiać seks w ubraniach? To znaczy, rozumiem, że można, ale ten Twój opis tego seksu w ubraniach jakiś dziwny :o Ja to muszę mieć spodnie zsunięte co najmniej do kolan :p Facetowi wystarczy trochę mniej :p

Gość miaaaaa929292
Po prostu, było w pobliżu za dużo ludzi, więc nie mogliśmy się rozebrać, bo w każdej chwili ktoś mógł nas nakryć, więc przez ubrania się ocieraliśmy :)

Gość aleee
heh chyba wiem o co Ci chodzi.....no to jest takie lezenie razem na lozku i macanie tak?

Gość miaaaaa929292
Też, ale chodzi o to ze facet wchodzi na Ciebie i zaczyna wykonywać takie ruchy jak przy seksie, tego chyba tlumaczyć nie muszę

Gość miaaaaa929292
Ostatnio jak mi tak zrobił i zaczął ocierać się o mnie leżąc na mnie, to nagle tarcie jego dżinsów o moje wyzwoliło taką energię, że się zapaliliśmy :(

Gość aleee
aa noo okej rozumiem.....no to takie troche dziwne uczucie ale tez fajnie jest ;)

Gość miaaaaa929292
Informuję, że to nie moja wypowiedz powyżej tylko jakiejś ubogiej intelektualnie osoby

Gość no wiadomo ze
poocierac milo, tak samo jak pomacac... tobie nie bylo milo? o co pytasz bo nie bardzo rozumiem?

Gość Łoo jacie
kup se lizaka i i nie zciagnij papierka,,, smaczny???

Gość ktosik19191
Podniecony jest

Gość anzelmjaaaaa
Miłooooooooo

Gość TakiSobieOn632
Czuje wielką ekscytację :) Mam 21 lat, jestem prawiczkiem i z ex dziewczyną robiłem coś takiego... niesamowite uczucie w łóżku, kiedy ona sapała i ciągnęła mnie ku sobie a ja poruszałęm mocno, ale powoli udami przyspieszając ^^ Kręci mnie tez ocieranie się o kobietę przy codziennych czunnościach, podchodzenie od tyłu np. kiedy się krząta w kuchni :p