Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wózka

Jakie macie wózki i czy sprawdzają się w taką pogodę, jaką teraz mamy?

Polecane posty

Gość magic4
ja mam magic4, i nie nadaje się na śnieg. nie dość, że ma małe koła to jeszcze pianki, które od wody się rozciągają i wózek trzeszczy potem jak szalony. latem na suchy chodnik jest idealny

Gość TulipanPanTJ
Mam cos dla Ciebie.Prowadzi sie lekko,milo i wygodnie,ma wygodna obudowe i nie jest dosyc drogi to moja dziewczyna a zona zajeta jest maluszkiem ktorego kocham.

Gość ........kkkk
No ale do bloku go nie polecam. Chyba ze ktos ma duza winde i moze go wwiezc na swoje pietro i przypiac do jakiejsc barierki na klatce, zeby nie zagracac mieszkania. No i dobrze jak sie zna sasiadow, zeby nie przepilowali zaczepu :P albo nie zdemontowali wartosciowych elementow wozka. Ja na szczescie mieszkam teraz w domu z podworkiem i moge sobie na takie cos pozwolic. Jezdze ta kobyla codzien do zlobka i zostawiam go tam (na szczescie moge to robic, bo zlobek jest prywatny i malo maja dzieci, wiec jest miejsce na wozki i raczej nikt ich nikomu nic nie zwinie). Jesli ktos z was mieszka w bloku na niskim pietrze i wnosi duzy wozek, to chcialam sie z wami podzielic super rozwiazaniem oszczedzajacym miejsce w korytarzu: http://www.buggup.nl/images/fotogallery/EWFoto166BuggUp%20WEB.jpg http://www.kinderwagen-land.de/images/produkte/cache/i51/5192-BU-Large-DUO-Grey.jpg http://media.paperblog.fr/i/380/3801575/bugg-up-hanging-system-for-strollers-L-1.jpeg Wystepuja w dwoch rozmiarach i wytrzymuja spory ciezar. Mozna je kupic w sklepach i w necie, albo zrobic to samo z tanszymi hakami do pomieszczen gosporarczych z Ikei. :P Dobra rzecz na pozbycie sie zawaliska spod nog. Mozna je umiescic w schowku na szczotki i ukryc tam pojazd. :)

Gość 111111111111122234
dobry temat

Gość magic 3
ja mam espiro magic 3 - kupiłam go bo był lekki,skrętny, idealny na wiosnę.lato,jesień, no ale niestety przyszły śniegi, więc biorę małą albo na nogach (ma 14miesięcy) i wtedy blisko domu, a jak muszę odejść gdzieś dalej to biorę sanki, te są świetne (ale cena też "niezła"): http://allegro.pl/polskie-super-sanki-od-producenta-gratis-kolory-i1327177902.html

Gość piszcie piszcie
:) wiele sie tu mozna dowiedziec ciekawostek

Ja mam Atlantica ma duże pompowane koła po śniegu nie było żadnego problemu:)

Ja mam z wittpol model babystar z duzymi kolami i super prowadzi sie po sniegu. Teraz jezdzimy na sankach ale od czasu do czasu tez wozeczkiem sie przejedziemy.

Ja jestem bardzo zadowolona z Jedo, jest może i ciężki, ale dziecku jest w nim ciepło, wygodnie i dobrze się prowadzi. Niestety przez wąskie chodniki, odśnieżone tak, że wózkiem nie można przejechać przestawiam się na sanki.

Gość ana bana
ja mogę tylko polecić żeby nikt prze nikt nie kupował BEBETTO MAGELAN!!! BADZIWIE DO POTĘGI!!! kupiłam 23 sierpnia i co dwa tygodnie do naprawy bo kółka piankowe , w taką pogode jak teraz siedze z córką w domu bo wózek jedzie tylko na tylnich kółkach i wyłącznie jak biegne!! dodam,że to tylko spacerówka i kosztowała 460zł co dla mnie jest dużo.

ja mam casual play s4 wózek moze nie tani ale super na zime i sniegi, mieszkam w bloku ale mam wozkownie;-) mam, tez zappa na wiosne i lato zima bylby porazka, wspolczuje mama z piankowymi kolami wtedy juz tylko sanki zostaja