Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Animus

Problem z dziewczyną. Co robić ? załamka

Polecane posty

Gość Animus

Moja dziewczyna prawdopodobnie jest w ciąży. Nie wiem tego na 100% bo nie chce robić testów ciążowych ani iść do ginekologa. Ostatnio uprawialiśmy sex w październiku, później miała okres. Od ostatniego okresu nie kochaliśmy się ani razy, jedynie pieszczoty. I teraz okres jej się spóźnia 7 dni. Mówi że czasem pobolewa ją brzuch, i śluz ma trochę inny niż dawniej przed miesiączkami. Co robić?

Gość atowlasnieja1818181
nie panikuj!

Gość nudy panie
nie panikuj tylko jej się okres spóźnia

Gość Animus
A możliwe że poprzez pieszczoty jest w ciąży ? Nie zbliżałem penisa do jej muszelki ani nic. A ona mi wyskakuje że tydzień jej się okres spóźnia

Gość no to pogratulowac
twoja dziewczyna albo jest wiatropylna albo wali cie po rogach :D🖐️

Gość nudy panie
muszelki heheh nie, nie ma szans powiedz jej zeby się w głowę walneła i na drugi raz nie stresowała Cię niepotrzebnie

Gość Animus
Steres ? nie paliłem 2 miesiące bo rzuciłem a teraz jak dorwałem starą paczkę to palę już 6 pod rząd. Więc nie ma szans aby przez pieszczoty (minetka, palcówka, lodzik) była w ciąży ? Często gadała mi o ślubie, o dzieciach itp

Gość nudy panie
o matko jak nie macie pojęcia skąd się biorą dzieci to się nie bierzcie za seks nie, na pewno nie jest w ciąży

Gość Animus
Wiemy skąd się biorą. Ale czy 7 dni spóźnienia się okresu przesądza o ciąży ? Chcę ją wysłać do ginekologa ale ona że nie nie nie.

Gość MiniminiKruszynka
Wiesz, wydaje mi się, że ona chce cię naciągnąc na dziecko. Potem ślub i związani na całe życie- albo tak bardzo cię kocha i nie chce cie stracić albo leci na twoją kase, chce miec już uporządkowane życie, nie chce być sama. Ch*j wie czego ona chce. A ile macie lat oboje i ile ze sobą jestescie?

Gość MiniminiKruszynka
Ja mam okres co 2 miesiące więc się nie martw ze jest w ciązy. Skoro po waszym ostatnim seksie miala miesiączke tzn ze w 100% jest wszystko w porządku. Brzuch moze ją boleć bo jutro albo w najbliższym czasie dostanie. Na marne ta panika

Gość Animus
MiniminiKruszynka on mi mówi że boli ją brzuch tak jak przed okresem, ale śluz ma inny niż zawsze. Więc tak na "chłopski" rozum. WTF ?

Gość Kontrastujaca
mnie sie we wrześniu okres spóznił 3 tygodnie i jakoś nie miało to nic wspólnego z ciążą. nie panikuj człowieku...

Gość MiniminiKruszynka
a ile macie lat? Śluzy są różne Krótka ściągawka: biały, skąpy, gęsty, od razu po okresie - nieplodny biały i/lub trochę przezroczysty, ciągnący się jak białko jajka w środku cyklu, obfity - prawdopodobnie płodny rzadki, biały, gęsty, przed okresem - nieplodny

Gość Animus
MiniminiKruszynka ja 21 ona 19. Dzięki zapytam ją jutro jaki ma śluz.

Gość tannnnna
siema. a jestescie z miasta czy ze wsi (wioski) ?

Gość MiniminiKruszynka
spoko. daj jutro znac ;]

Gość Animus
Dzisiaj dostała okres. :) także się uspokoiłem ;)