Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-mężatka-nie-panna

skreślam od razu facetów........

Polecane posty

......z sympatii.pl którzy: - mają motto "dzień bez uśmiechu jest dniem straconym" o ironio, przeważnie tacy zyrkają na ciebie spode łba z miną taką, jakbyś im rodzinę powybijała............. - mają motto "święty spokój nie ma ceny" czy już nikt nic nie może wymyślić??? 49% ma to motto, a 50% to powyżej......aż się rzygać chce......zresztą chcesz mieć święty spokój to po cholerę baby sobie szukasz??? - są gówniarzami naiwnie marzącymi o sponsorce....... :-O - mają zdjęcie: z gołą naprężoną klatą (ludzie, to nie rentgen :-( ), pod palmami (zrobione 7 lat wcześniej), przy basenie (na wakacjach z rabatem z last minute), przy wypolerowanej furze (nierzadko cudzej), zrobione własnemu odbiuciu lustrzanemu telefonem komórkowym.......(co z kreatywnością nie ma nic wspólnego) - i takich co w tysiącach swoich zdjęć umieszczonym na portalu wyrażają nie zaspokojony podziw (popęd) do ........własnego ciała Czy naprawdę nie stać was na odrobinę kreatywności, polotu, klasy, poczucia humoru i nie powielania cuczych pomysłów......w dodatku tandeciarskich??? Czy tam w ogóle są jacyś normalni faceci?????

A co powiesz o kobietach (fakt, faceci też się zdarzają) które piszą: "jestem, jaka jestem" "naprawdę, jaka jestem nie wie nikt" " o sobie: napiszę przy poznaniu" ":)" haha ;)

myślę że są tak samo popaprane jak ci wyżej wymienieni

Oj tam, od razu poprani, może po prostu nie mają nic do zaoferowania, a jeśli i coś tam mają, to nie potrafią tego sprzedać (w dobrym sensie) ;)

Gość ftyyghuiji
na sympatii nikogo nie znajdziesz tylko przegrani są tak zdesperowani żeby tam kogoś szukać

Gość gerbetgfv
bo tak na prawdę to marny wybór mamy.. ja skreslam tych co napisala autorka plus; -tych co maja pełno serduszek i wpisów \ -tych co sa dużej niż pół roku(wiem co mowie) -tych co maja na konta na wszystkich portalach lacznie z sexfotka. -tych co szukaja pracy -tych co sa wiecznymi studentami -tych co wiecznie imprezują -tych co ćpaja na imprezkach -tych co sie zaszyli -tych co maja fotki ala gangster.... -tych co sa bramkarzami na dyskotekach... i z kazdym z przypadków mialam doczynienia i mowie dziewczyny jak najdalej od tego chłamu !! generalnie na portalach to szukanie fajnego faceta to jak szukanie igły w gównie....;P

Gość dracenaaaa
a ja dodam do tej listy jeszcze Tomków :-P

Gość yak samo jak kobiety
same z przerostem oczekiwań księżniczki poszukujące sponsorów grzebiące 5 rok w poszukiwaniu księcia

Gość nic dziwnegoo
że 5 rok grzebią skoro tam facetów (normalnych) ani na lekarstwo gdyby byli tam prawdziwi mężczyźni pewnie kobiety nie musiałyby tam grzebać jak mówisz przez pół życia

Dodałabym jeszcze tych nałogowo używających zdrobnień :/

Gość takich jeszcze
nie miałam (nie)przyjemności spotkać

Gość to niestety ponura prawda
-co druga osoba ma napisane "carpe diem" lub "dzień bez uśmiechu jest dniem straconym" albo "jestem jaki jestem" -pełno ludzi nie ma zdjęć na koncie a bezczelnie piszą i zaglądają oraz podglądają:O - faceci zawsze szukaja seksu - co druga osoba ma napisane w swojej rubryce "jeśli chcesz mnie poznac to napisz" lub "napisz a się dowiesz"... a chuuj z nimi!!! porzygac się można .. moje konto jest aktywne miesiąc więc będę musiała jakoś to wytrzymać a potem je usunę

Gość kwasna mandarnka
nie-mężatka-nie-panna- nikt o zdrowych zmysłąch nie korzysta z symaptii faceci tam albo szukaja łatwego seksu albo jest z nimi cos nie tak :)

Gość naciq
ja skreslam takich facetow z sympatii ktorzy: -są mlodsi ode mnie -sa spod mojego znaku zodiaku -nie chcą miec dzieci (bo ja chcę) nie mają fotki -pisza bez ogródek o sexie - na fotkach wyglądają na : desperatów, narcyzów,alkoholików,psychopatów -mają fotki w domu,na starej kanapie w brudnej koszulce faceci trochę się ogarnijcie.