Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajkowa panienka

Jak wrobić go w dzieko ?

Polecane posty

Gość Mikolajkowa panienka
zwykle kapał się z mamą i tatą w każdą sobotę i obowiązkowo w wigilię

Gość Panienka z okienka xxx
Wiesz co jak dla mnie,to jestescie nie dogadani i tyle.Powiedz mu jeszcze raz na powaznie jakie masz plany i powiedz,ze nie bedziesz sie czula spelniona jesli ich nie zrealizujesz,ze bardzo CIe to boli i juz myslisz zeby odejsc,ze chodza ci rozne rzeczy dziwne po glowie..oo!

Oczywiście, że znałam jego stosunek do tej sprawy! Często o tym gadaliśmy Jakie imiona byśmy dali Sratatata :o Tyle, że nie i nie i nie teraz i nie potem i tak w koło macieju a we mnie juz od dłuższego czasu instynkty sie odzywają :)

Może się boi, więc jak może postawisz go w sytuacji dokonanej zmieni zdanie, a jak urodzi się dziecko to zobaczy że to nie jest takie straszne...

kity on chce zebym sie puscila z murzynem jego znajomym a on bedzie to krecil kamerka

Gość n456
Oczywiscie, ciekawe, czy autorka rozmawiala z mezem o dzieciach przed slubem... Jezeli nie chcial miec i jej o tym powiedzial, to nie powinna miec pretensji... Jezeli bylo inaczej, to.... twardy orzech ;-)

n456 często o tym rozmawialiśmy Nawet opcje imion leciały i co z tego? Tak włąśnie myślałam, że niby wpadkę zaliczymy Jego stosunek się zmieni i happy end ale... chyba czułabym się jak ŚWINIA

podczas stosunku krzyczy do mnie mikolajau a ja jestem mikolajkowa ...

To musisz przystac na to co on chce.Nie umiesz sie przeciwstawic.To nie ma wyboru.Co my ci mamy poradzic w tej sytuacji ? Pogadac z nim? Nie wiem ,zaprowadzic do psychologa..?!

Gość Ciekawe jak długo
A wyobrażasz sobie w ogóle życie bez dzieci, czy jest to dla Ciebie na tyle ważne, że nie zakładasz takiej opcji?

Jedno jest pewne.Dzieciorob to z niego nie bedzie:D

Bylam z nim u psychologa to powiedzialze jest malpa i dmucha w kondon

Nie zakładam takiej opcji Chciałabym dwoje, ale skoro on nie to moge się poświecić, ale chociaż jedno być musi Dlatego taki problem Ja tak, on nie Dziś jest na nocce, ale jutro z nim pogadam Tylko dziewczyny!! Jakie argumenty do niego trafią?? Na razie rozmowy kończyły się, że on mnie rozumie, ale jeszcze nie

Moze mu powiem ze puszcze sie z kim innym ?? Z kims kto zrobi mi dziecko a potem nie nadmucha kondon ?