Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani z sanatorium

ludzie wchodza do zabiegowego jak do obory

Polecane posty

Gość pani z sanatorium

pracuje w sanatorium, mam mnostwo pacjentow kazdego dnia, niektorzy to normalnie zachowuja sie jak... albo inaczej nie zachowuja sie wcale dzisiaj zdarzyla sie taka oto historia jest jedna pacjentka, ktora jak wchodzi nigdy nie mowi dzien dobry, nigdy nic tylko bez slowa a trzeba podejsc, podpisac karte pacjenta itd, no albo zaznaczyc ze sie rpzyszlo, zebym wiedziala ze ma byc zabieg mam kilka miejsc zabiegowych pod kontrola i duzo szumu i czasem nie zwroce uwagi, jak ktos wejdzie robilam cos na innym stanowisku wyszlam do biurka podpisywac dokumenty nagle slysze wrzask ale skad, kto i dlaczego ??

Gość pani z sanatorium
do wanien nalewamy zawsze goraca wode kiedy pacjent sie zglasza i przebiera uzupelniamy zimna do odpowiedniej temperatury ta pani wlazla nie wiem kiedy na sale do jednej z przebieralni, ani me ani be, ani nic i hyc wlazla do wanny nie pytajc nawet czy jest jej kolej i wrzask a ja sie pytam skad ja moglam wiedziec, ze pani jest, opieprzylam babe jeszcze przez nia by sie jej cos stalo a ja bym oberwala

Gość zero wyobrazniiii
noooo