Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneetaaa

Powroze

Polecane posty

Gość aneetaaa
Karolina: jakis czas temu rozstalas sie z chlopakiem i ciagle jeszcze o tym myslisz......Niedawno tez poznalas jakiegos chlopaka, ktory jest bardzo otwarty i mozesz liczyc na mila propozycje z jego strony, ale przyszlosc tej znajomosci jest jescze otwarta.....moze zalezy to od jakies waznej decyzji?

Gość trgtgerg
odgrywa role jeszcze jedna kobieta... nie wiem ktora z nas wkoncu wybierze, obsesja zgdzam sie, uczucia sa obustronne, on chyba jest bardzo zagubiony mniedzy mna i nia nie wie co robić... ja bez niego nie potrafie zyc... nie wiem czy mam walczyc czy nie... walcz ejuz tyle lat...

Gość AleXxXxAndra
24.04,1989 ...

Gość ja zapytam
co z pracą i finansami, zmieni się coś na lepsze, kiedy zmienie pracę i czy nowy szef odejdzie tak szybko jak przyszedł aneta 07 marz 85 i jeśli mogę zapytać o męża to samo pytanie czyli finanse Piotr 23.0684

Gość ihfoajebi
ela 1 04 93

Gość aneetaaa
Martyna..... hmm....jestes cierpliwa, ale ty jestes juz troche zmeczona tym czekaniem.....Miedzy wami bylo goraco ;.), taki mily flirt. Ty go bardzo idealizujesz bo moze przypomina ci on kogos z twojej przeszlosci, moze twojego pierwszego chlopaka. Calkiem mozliwe, ze nie mieszkacie w jednym miescie albo kraju.... W przyszlosci raczej nie widze was razem, bo ciebie bedzie to meczylo

Gość 4. VI.
jak to do mnie było to fakt rozstałam się jakiś czas temu po długim związku... ale nie kojarzę żadnej nowej znajomości z której mogłoby jeszcze coś być ;)

Gość y7rfuiop
wróżko, pominięci czekają...

Gość aneetaaa
Karolina 4.6 Zgadza sie, bo z kart wynika, ze obecnie czeka ciebie jakis mily flirt. Z kart trudno jest wyczytac czas, i ta karta ukazala mi sie odnosnie terazniejszosci, a to tez moze oznaczac bardzo bliska przyszlosc

Gość mydestinationnnnnnn
aneetaaa - jestem po 3 letnim związku rozstaliśmy się 3 miesiące temu. Z nikim się nie spotykam bo potrzebuje przerwy po tym wszystkim a pozatym nie chce sie w nic pakować. Chcę odpocząć. I pomimo wszystko, że jestem sama ot jestem naprawdę szczęśliwa bo ten związek już od dawna mnie męczył. Ale dziękkuje za wróżbę :)

Gość aneetaaa
Mloda: z kart wynika, ze w waszym zwiazku sa jakies ograniczenia, w przyszlosci widze klotnie

Gość aneetaaa
my destnation dzieki za info. Bo nie wiedzialam jak mam zinterpretowac karte swiat. W tym wypadku ok to oznaczalo ze ty jestes poprostu szczesliwa... Badzcie wyrozumiali ;-) Nie zawsze bedzie sie zgadzalo, ale ja nie twierdze ze jestem ekspertem w tej dziedzinie. Karty to jak ocean bez dna....

Gość ja zapytam
teraz doczytałam bez pytania tak więc jeszcze raz aneta7marz85 i piotr23czer84

Gość reumatyczka00
Agnieszka 31.08.1976, Michał 14.12.1983

Gość aneetaaa
Agata; czy to jest nowy zwiazek? Bo z kart wynika, ze to troche taka faza poznania

Gość jhjii
a ja? :(

Gość jhjii
byś po kolei wszystkim odpisywała Ty k*rwo j*bana.

Gość aneetaaa
Agata a teraz mam pytanie. Mi sie wydaje, ze ten zwiazek nie daje ci satysfakcji jako takiej, ty nawet o tym myslalas, zeby zakonczyc ten zwiazek. Mozliwe ze bardzo idealizujesz partnera

Gość AleXxXxAndra
ja tez pisalam wczesniej czy moj zwiazek bedzie dlugo trwal?? aleksandra 24.04.89 prosze o odpowiedz...

Gość no to ja tezzzzzzzzzzzzzzzz
Beata 27-08-1980 :)

Gość aneetaaa
ee cos moje karty robia mi dzisiaj psikusa

Gość to ja tez ja tez:)
anna 250382:)