Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyyyta

pytanie o facebooka

Polecane posty

Gość edyyyta

mam na fb konto zmyślone utworzone do przeglądania. I mam takie 2 pytania: 1. Czy jak wchodzę na czyiś profil to to widać ? 2. Czy jak wchodzę często na profil jakiejś osoby z tego konta to czy tej osobie pokaże się moje konto w propozycji dodania nowych znajomych ? pozdrawiam

Gość edyyyta
up

1. Na pewno nie widać, że byłaś u kogoś na koncie. 2. Wydaje mi się, że nie ale pewna w 100 % nie jestem

Gość facer
1. Czy jak wchodzę na czyiś profil to to widać ? 2. Czy jak wchodzę często na profil jakiejś osoby z tego konta to czy tej osobie pokaże się moje konto w propozycji dodania nowych znajomych ? 1. Nie widać. 2. Do końca nie wiem - ale to chyba głównie zainteresowania/ulibione decydują o popozycjach.

Gość edyyyta
ktoś jeszcze się wypowie ??

1. Nie widać 2. To zależy - jeżeli macie wspólnych znajomych ( ale chyba nie macie bo piszesz ze konto masz tylko do przeglądania innych profili) to propozycja taka na pewno będzie. Jeśli piszecie komentarze na profilu tych samych osób lub jesteście oznaczeni na tych samych zdjęciach to propozycja do przyjęcia znajomych też się pojawi. Jeżeli Twoje konto jest tylko do przeglądania ( z czego zakładam że nie masz tam znajomych, zdjęć itp?)to wydaje mi się że nie masz o co się martwić ;-)

Gość edyyyta
up