Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Do wszystkich Polek,które chcą się związać z murzynem lub już to zrobiły

Polecane posty

Gość Aja słyszałam o wielu Polakach
do innego co się moim nickiem podpisał (a może to wciąż ten sam osobnik?): NIE, NIE MAM NIC DO PRAWICZKÓW. W ogóle jestem bardzo tolerancyjną osobą (chyba, że chodzi o głupotę). Wiem jednak, że wieli facetów ma na tym punkcie kompleksy i zazdroszczą innym (w tym Czarnym, "ciapatym" etc.) którym lepiej idzie "wyrywanie towaru". Jedyne co mogę wam powiedzieć, to.. na prawdę chcielibyście mieć dziewczynę, która przejdzie przez wszystkie łózka jak burza? Czego tak na prawdę zazdrościcie tym Czarnym? łatwych kobiet? "Pięknych" kobiet? Nie rozumiem. Niech sobie będą z tymi Czarnymi, co wam to przeszkadza?

Potępiam mieszanie ras na dużą skalę, bo doprowadzć to może w przyszłości do koglu moglu i zaniku państw i kultur, a nie ma nic gorszego jak światowe państwo NWO! mozesz sobie potepiac, fakty sa jakie sa. nie wiem czy slyszales - wedlug wielu znawcow tematu ludzkosc bedzie wygladala kiedys tak jak na maksa wymieszany brazylijczyk. najpierw znikna rudzi potem znikna blondyni bo to recesywne cechy. co do zydow - co za bzdury wypisujesz! ortodoksyjni zydzi zanim sie zaczynaja w ogole spotykac robia badania!!! tak duzy problem jest z podobienstwem materialu genetycznego ze musza bardzo uwazasz zeby miec zdrowe dzieci! z reszta zauwazylam ze strasznie duzo na tej kafeterii jakichs sfrustrowanych facetow. przychodza i wyzywaja kobiety od suk dziwek pasztetow itd itp. sie potem dziwia ze nikt ich nie chce

Gość Maryjetta.
Ja tam lubie murzynkow nie za wielkie 'faje' a za sliczna urode. A taki Polak? Tlusta gemba, brzuchol piwny, wlosy od garnka albo na lyso, przepity pysk, czarne zeby, wulgarne oddzywki, brak kultury. Mam wymieniac dalej? Poza tym gdybym miala sie wiazac z murzynem lub kimkolwiek to oczekuje pelnych badan na choroby weneryczne. Bez tego nie ma mowy o sexie.

Chyba jednak nie piszę "do siebie" skoro tyle osób to czyta i komentuje? A zryty łeb to masz ty trupie. Nie potrafisz nic inteligentnego napisać tylko trollujesz. Brak ci argumentów to sypiesz wulgaryzmami. Już wiesz dlaczego Polki cię nie chcą.

infantylna Carrie - właśnie, już dawno nie byłam na tym forum i wiem dlaczego. Od tych sfrustrowanych facetów na kafe aż bije pot zgorzknienia i rozczarowania samym sobą. Zdrowy facet w szczęśliwym związku nie narzeka na to, że jakiś Czarny sobie dziewczynę - Polkę znalazł. Tylko nieudaczniki zazdroszczą.

z reszta czemu wszyscy polacy tak strasznie sie wpieprzaja w gusta polek? potrzebne wam wszystkie na raz? znajdzcie sobie jedna ktora zniesie wasza gebe i wasze chamstwo i dajcie spokoj ludziom. kazdy ma prawo sie spotykac z kimkolwiek mu sie zachce. najsmieszniejsze jest to, ze nie jeden z was polecialby na jakas egzotycznie wygladajaca laske. z reszta byl tu taki temat - jakie to polski sa paskudne i jak wszyscy polacy leca na brazylijki i wenezuelki. chyba was nie chca i stad ta furia. ja nie wyzywam facetow ktorzy leca na kobiety ktore maja inny typ urody albo inne pochodzenie niz ja. ale do tego trzeba miec rozum.

Gość miszcz55
Tak się składa że prawie wszyscy Murzyni w polsce to sportowcy lub studenci. Są to więc ludzie młodzi i sprawni, zazwyczaj też dość zaradni i samodzielni, skoro zdecydowali się na życie w obcym kraju. Jeśli więc porównamy "przeciętnego Polaka" i "przeciętnego Afrykanina żyjącego w Polsce" to ten drugi wyjdzie lepiej - tylko, do ciężkiej cholery, jaki ma sens takie porównanie? Dlaczego w ogóle oceniać człowieka przez pryzmat grupy - rasowej, etnicznej, religijnej czy pies wie jakiej jeszcze - do której należy, zamiast jego samego, osobiście? Lubienie Murzynów to taki sam rasizm, jak nielubienie Murzynów, jedno i drugie opiera się na tym samym rodzaju głupoty.

Maryjetta - ja tam od Polaka też bym zażądała pełen wachlarz badań. A wiemy z kim się taki jeden z drugim szlajał? Biali frustraci łażą po burdelach i zazdroszczą Czarnym że za darmo sex mają :) Trzeba mieć pretensje do matki, że się z Czarnym nie puściła, to teraz bylibyście super-sexy Mulatami z setką kobiet u boku :)

Gość Do Aja słyszałam o wielu Polak
Nie podszywałem się pod ciebie! Wiele osób z tobą pisze i tyle! Nie mam nic do czarnych, żółtych itp. Lata mi to koło dupy! Sprzeciwiam się tylko masowej emigracji i mieszaniu się ras NA OGROMNĄ SKALĘ! Przez to są i były konflikty (patrz USA zabójstwo Luthera Kinnga i jego sprawa, Klu Klux Klan, zamieszki Arabów i murzynów we Francji, przestępstwa dokonywane przez Cyganów w Europie Środkowej i Wschodniej, zamachy terrorystyczne na zachodzie, konflikty na Bliskim Wschodzie)! Niech każdy mieszka u siebie to będzie spokój! Żal by było przenieść się w czasie do roku 3000 i zobaczyć ziemię z jedną synkretyczną rasą i jednym globalnym państwem - NWO! A swoją drogą nie chciałbym dziewczyny przerżniętej sto razy! Najlepiej dziewicę, albo taką, która miała jednego, góra dwóch facetów, bo jak jej kilka razy coś z facetami nie wyszło to pewnie ździra! Jestem prawikiem i tak uważam!

Gość Szacunek!
Miejcie trochę szacunku i piszcie ''Polak'', ''Polka'' i ''Polacy'' z dużej litery dobrze! Niedobrze mi się robi, jak czytam wasze posty!

Niech każdy mieszka u siebie to będzie spokój! Żal by było przenieść się w czasie do roku 3000 i zobaczyć ziemię z jedną synkretyczną rasą i jednym globalnym państwem - NWO! ale wtedy nie byloby przynajmniej konfliktow "rasowych" ;) a tak serio to konflitky beda zawsze, bo zawsze beda rozne kultury, rozne religie, a poza tym zawsze beda ROZNICE W BOGACTWIE. kasa i tyle. ale to czy na globalna skale ludzie o roznych kolorach skory maja dzieci w zaden sposob swiata nie pogorszy. ja bym powiedziala ze wrecz odwrotnie, bo chociaz czesc roznic zaczeloby zanikac.

Gość Do nocaut
Do infantylna Carrie Ty się odwal! Nie wyzwałem tutaj żadnej kobiety! Pisz kto i pod jakim nickiem wyzwał!

Gość Do Maryjetta.
Nienawiść do białych to też rasizm!

Przepraszam Do Aja słyszałam o wielu Polak Już mi się w oczach troiło od tych trolli co się pode mnie podszywali, faktycznie nie zauważyłam tego "DO" Tak w ogóle mogę dodać, że ja bardzo chętnie umawiałabym się z prawiczkiem, bo bardzo lubię skromnych, porządnych chłopaków, byle by nie był konserwatystą. Też nie chciałabym mieć męża, który skacze z łóżka do łóżka i nie przeszkadzało by mi nawet gdyby to był 35-letni prawiczek. Nie każdy ma okazję, żeby spotkać wcześniej kogoś wartościowego. Sama jestem dziewicą i źle bym się czuła z facetem co miał kobiet na pęczki.

przylazla bo brzydzi sie rasizmem w kazdej formie. a poza tym wiesz uwielbiam male siusiaki ktore ledwo widac. no wez sie kurwa ogarnij, zadna kobieta nie chce malego, bez wzgledu na to z kim sie spotyka inteligencie :D

Gość Do infantylna Carrie
Kurde! Pomyśl trochę! Cała ziemia jest jednym państwem! Do władzy dochodzi światowy prezydent (początkowo miły koleś, który po uzyskaniu władzy zamienia się w drugiego Hitlera lub Stalina), dokąd uciekasz? Chyba w kosmos! To jest właśnie NWO! Piszesz nie byłoby konfliktów rasowych! Ale za to był by globalny konflikt ludu ze światowym tyranem!

do nocaut - o to Ci chodzi? z reszta zauwazylam ze strasznie duzo na tej kafeterii jakichs sfrustrowanych facetow. przychodza i wyzywaja kobiety od suk dziwek pasztetow itd itp. to ogolna uwaga o kafe nie do Ciebie bo mnie nie obraziles. ale poprzedni inteligenci sobie na to pozwolili. w innych tematach tez co chwila szmata dziwka kurwa pasztet pojebalo spierdalaj. no ale coz, kazdy sobie radzi z agresja jak umie

"Do infantylna Carrie Kurde! Pomyśl trochę!" no ale co Ty gadasz????? dlaczego fakt ze jacys ludzie mieszaja sie etnicznie ma sprawic ze bedzie jedno panstwo???????????? co ma piernik do wiatraka? jedyne co to spowoduje to to, ze w kazdym z panstw bedzie wieksze zroznicowanie cech etnicznych oraz genotypow. wielki mi dramat olaboga! w ogole Ty wierzysz w to co piszesz? ze jakis jeden tyran obejmie wladze nad swiatem? nie za duzo amerykanskich filmow sie naogladales? ;) kto to mialby byc? moze stewie griffin? :D pozdro

no bylam zakochana i to w nie jednym :D och sie wzdychalo za mlodu! :D teraz raczej zauroczona, no ale nie spodziewam sie po Tobie offermo czytania ze zrozumieniem :) jak tam Twoja studentka zapoznana w parku? juz Cie rzucila? i jak tam Twoje jedzenie kupy o ktorym tak piszesz czesto? kretynie ;]

Najbardziej dziwi mnie to, że jak któraś kobieta powie, że nie ma nic przeciwko Czarnym, to zaraz ją od pasztetów wyzywają. Skoro według nich jest aż tak BRZYDKA, to chyba w ogóle nie powinno ich obchodzić z kim się zwiąże? Bo przecież sami i tak by się z takim PASZTETEM nie umówili. To co ich mierzi, że ten "pasztet" się prześpi z jakimś Czarnym? Tego nie kumam.

Gość Do infantylna Carrie
Ehh, kobiety! I wy chcecie parytetów, skoro was nigdy polityka nie interesowała! Jak będzie jedna rasa to i granice znikną! No bo po co? Z rasą i emigracją po świecie rozniosą się jezyki i kultury! Wszystko się wymiesza, to tylko kwestia stuleci, może tysiąca lat! Już nie mam siły ci tego tłumaczyć! NWO, co prawda jest wyolbrzymione, ale prawdziwe!

Do infantylna Carrie - nie wiem jakos malo mi sie wydaje prawdopodobne zeby etniczne wymieszanie sie sprawilo ze polityka sie ujednolici na caly swiat. chyba od rasowcyh kwestii wazniejsze sa inne prawda? tak to rasowo europa przeciez jest powiedzmy, czy tam byla jednorodna ale jednym panstwem nigdy nie byla? tak samo mozna powiedziec o "czarnej" subsaharyjskiej afryce. wiec w czym problem?

Gość xcvzvvxfgvfzvfv
@ Aja słyszałam o wielu Polakach i infantylna Carrie Gówniarze i trolle sobie z was jaja robią, a wy im odpisujecie i się dziwicie, że was wywywają! Oni ne są rasistami, w ogóle nie wiedzą nawet co to znaczy! Oni poporstu wybierają sobie jakiś topic i wkurwiają ludzi! Pierwszy raz na kafe jesteście??? Skończcie lepiej ten temat!!!

Gość Do Aja słyszałam o wielu Polak
Nie chesz faceta konserwatysty? Dlaczego?