Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa123

czy moge zostac modelka ?

Polecane posty

Witam mam 16 lat bardzo chciałabym być fotomodelka tylko nie wiem czy sie nadaje wiec tak mam wzrostu 167 waga 50 kg biust 83 talia 67 rozmiar srzeców jakich nosze to zazwyczaj s ale tez zdążają się m biustonosz B 75 powiedzcie mi czy mam szanse zostać fotomodelka ?>

Gość bićka tryndziuch
a teraz biegnij do szkoły, bo już pierwsza lekcja się zaczęła

Gość Ajt
Moja kol chce zostac modelka a ma krzywe nogi:D

chyba na podstawie takich informacji nikt nie bedzie w stanie Ci na to pytanie odpowiedzieć, w pracy fotomodelki wazna jest tez chyba twarz, wzrost tez ma znaczenie mimo wszystko tak mi sie wydaje, ogolnie nie znam sie na tym

Jeśli chodzi o fotomodeling to tu bardziej liczy się oryginalna twarz, coś w ogóle inspirującego w urodzie. Więc nie wiem. Musiałabym Cię zobaczyć

Na necie są wymagania jakie musi spełniać fotomodelka - poszukaj. Bo jak dla mnie jesteś za niska, ale może jakaś agencja szuka takich dziewczyn Btw. musiałabym zachwycać.. żeby się dostać do agencji bez doświadczenia lub.. dania dupy :O chyba, że możesz dać, to inna sprawa. Lepiej załóż konto na max models, zdjęcia Ci będą robić amatorzy ale poczujesz się jak fotomodelka :P

"Wymagania na fotomodelkę. Inaczej niż w sytuacji modelki. Wbrew ogólnej opinii, praktycznie brak wymagań jeśli chodzi o wzrost dziewczyn. Wręcz przeciwnie, według fotografów, fotomodelki drobnej budowy, łatwiej sie fotografuje. Zarówno w zawodzie modelki i fotomodelki ważna jest osobowość i styl - uroda to połowa sukcesu, reszta zależy od tego jaka na prawde jesteś. Indywidualności, charakterystyczność osobowości i wyglądu, to najczęściej jest recepta na sukces." to to co pisze na pierwszej lepszej stronie o fm.

Gość powodzeniaRealnie
Tak,mozesz byc jesli tylko bedziesz bardzo chuda(czyli anoreksja,pobyty w szpitalu,kroplowki,waciki) i dasz od tylu (analnie) gejom,masz wtedy pewnosc,zreszta popatrz na kariery naszych chudzielczykow :) te co nie daly nie sa znane :))