Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasparov

MATKA POLKA

Polecane posty

Co myślicie o zostaniu MATKĄ POLKĄ, która pracuje, opiekuje się domem, itd.?

Gość zenekromekiaTomek
idiotki takie zdechly juz badz sa nieudane klony...te co siedza w domach,udaja ze opiekuja sie dziecmi ,wydaja w necie kase mezow, i pluja na te pracujace :)

Gość matuchna :)
ja tam nic nie myślę na ten temat - jestem nia i już :)

wolę matki polki niż te, co pracują w biurowcach i ich jedyne zajęcie to siedzenie na necie i picie kawusi :O to są dopiero nieroby :O

no :)) i jeszcze mają pretensje ,ze im w życiu przeszkadzasz bo przyłazisz jak one akurat pasjansa kończą :) pogonić tą bandę do garów a na ich miejsce przyjać kobiety które naprawe chcą pracować a nie pie***olić o " karierze:)

ja nie wyobrazam sobie siedzienia w domu - niewazne z dzieckiem czy bez - 24/7, uwazam ze praca jak i rodzina jest nieodłącznym elementem życia, ale oba te elementy powinny sie uzupelniac, bo inaczej czegoś brakuje, siedzac z dzieckiem w domu jestem pewna ze bylabym nudną i smutna mamą oraz zrzędzącą żoną ;)

i jeszcze o szefie źle mówią, bo dostały opierdziel za to, że się obijają zamiast pracować :P

very lucky star wcale jakąś pięknością to nie jest :P żeby było jasne: praca + dom dla kobiety