Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddooooolllyyyy

przezroczysty śluz.... a 35 t.c.

Polecane posty

Gość dddooooolllyyyy

kobietki, czy ktoras tak miala??? jestem strasznie zestresowana bo to w sumie dopiero 35 t. c. a od wczoraj zaczela mi odplywac taka wydzielina, na wkladce zauwazylam jakby przezroczysta galaretke. Czulam jak to ze mnie wyplynelo... W nocy jak bylam w wc, to zdarzylo sie tak jeszcze 2 razy tyle ze bylo tego mniej.

Gość 123456rr
a może to czop ci odszedł

Gość MI_zielone
ja tez obstawiam czop, mi odszedl tez tak jakos w 36 tyg a urodzilam 37+5 :) torbe pakuj pomalu :D

Gość dddooooolllyyyy
to moja pierwsza ciąża wiec nic nie wiem.... moze to ma tak byc pod koniec ciazy ze zwieksza sie ten sluz... kurcze moj lekarz jest na weekend na sympozjum za granica wiec nawet nie mam jak zadzwonic, a do szpitala nie chcialabym panikowac

Gość ostrężynka
To czop śluzowy. Nie martw się może odejść nawet 2-3 tygodnie przed porodem, więc masz jeszcze trochę czasu. Dla pewności nie przemęczaj sie i odpoczywaj żeby jak najdłużej ponosić jeszcze dzieciątko w brzuchu :) Powodzenia!

Gość dddooooolllyyyy
Mi zielone- a tez to byla taka wydzielina u ciebie galaretkowata???

Gość ostrężynka
Do szpitala??? A po co? to nic strasznego :) Dopiero jakby Ci odeszły wody to wtedy szybciutko trzeba jechać a tak to nie ma po co ;)

Gość przed świetami zostaniesz
mamusią - gratuluję:-)

Gość 123456rr
MI JAK ODSZEDŁ to po nie całym tyg urodziłam,lepiej się spakuj na wszelki wypadek

Gość dddooooolllyyyy
:) pocieszylyscie mnie, dziekuje dziewczyny...martwilam sie ze to cos nie tak a to dopiero 35 tydzien , ale skoro ten czop moze odchodzic na jakis czas przed porodem nawet na 2tyg, to moze rzeczywiscie urodze przed swietami:) (termin mam na 28 grudnia)

Gość MI_zielone
tak, tez byla taka galaretka i nie miala zadnego koloru, tez nie wiedzialam co to jest, bo spodziewalam sie czegos zabarwionego. ja mysle, ze urodzisz wczesniej niz na swieta. Powodzenia ! :)