Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_z_miasta

czy powinnam coś kupić?

Polecane posty

Gość jestem_z_miasta

tu założę, bo na uczuciowym nie ma odzewu:) pomóżcie proszę, bo już sama nie wiem spotykam się z pewnym chłopakiem, króciutko, ze dwa miesiące, nawet nie wiem, czy jesteśmy już parą, czy nie on ma dziś powód do świętowania. wydarzyło się coś bardzo miłego dla niego i chciałby to uczcić w gronie najbliższych przyjaciół. i zaprosił mnie na wieczór. mnie i jeszcze dwóch swoich najlepszych kolegów. i tylko nie wiem, czy powinnam coś przynieść. impreza to nie będzie. raczej kameralne spotkanie. jakiś alkohol na pewno się pojawi. jego kolegów jeszcze nie znam. do tego ja będę musiała sama do niego dojechać, a ze względu na pogodę prawdopodobnie czeka mnie długi spacer. i jakoś nie chce mi się niczego ze sobą nosić. z drugiej strony może powinnam. wiem, że głupi problem ale nie mam akurat ważniejszych

Gość ważna jest też
a co się wydarzyło ? jak ma urodziny to możesz mu kupić fajna czekolade :D

Gość przed świetami zostaniesz
przynieś kawałek ciasta albo kilka paczek czipsów. generalnie najważniejsze, byś tam była

Gość ważna jest też
ale chodzi o upominek dla neigo z okazji tego wydarzenia czy o wałówkę na wieczorne spotkanie ?

Gość jestem_z_miasta
własnoręcznie niczego nie zdążę zrobić. tylko kupno wchodzi w grę. nie urodziny, nie imieniny, żaden jubileusz. powiedzmy, że osiągnął cel, do którego długo dążył :) nie chodzi o prezent z tej okazji, tylko raczej o to, żeby nie iść tam z pustymi rękoma. myślałam, żeby w jakaś flachę zainwestować, np w szampana, ale nie widzi mi się lecieć przez zaspy, kilka kilometrów z butlą pod pachą. :)

Gość jestem_z_miasta
Coralicku- myślałam o kupnie jakiś fajnych ciastek. Ale z drugiej strony, czy te chłopy mnie nie wyśmieją :D Z trzeciej... faceci chyba lubią słodkie...

a bezy??? robia sie ekspresowo, a mozna je zrobic w kilku smakach. nie trzeba byc mistrzem cukiernictwa. zawsze wychodza... i sa piekielnie slllloooodkie :)

Gość jestem_z_miasta
:D tak z obcymi??? :D

Gość jestem_z_miasta
coralic- nic z tego. ja późno kończę pracę, zdążę dojechać do domu, przebrać się i skoczyć do sklepu. a tak na ostatnią chwilę myślę, bo dziś się dowiedziałam dopiero.