Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella 19

Zaufałam że się zmieni :(

Polecane posty

Gość bella 19

Witam. jestem już w 34 t.c bardzo się ciesze i nie mogę się już doczekać porodu. Najgorsze jest to że ojciec dziecka a mój narzeczony jest nieodpowiedzialnym dupkiem. Zdradził mnie dwa razy ja głupia wybaczyłam i żałuje tego bo mogłam sobie poukładać życie na nowo a tak podwójnie teraz cierpię. Ostatnio się posprzeczaliśmy wyszedł i nie wrócił na noc. jakoś się tym nie przejęłam bo też musiałam ochłonąć. Okazało się że polazł do niej! Czyli do tej z którą mnie zdradził! Zerwał kontakt z nią bo myślałam że chcę zrobić to by ratować związek a jak powiedział jej że dla świętego spokoju. Na drugi dzień był cały czas z nią! Ja siedziałam sama sobie cały czas w łóżku (miałam wtedy urodziny i nie złożył mi nawet głupich życzeń) Przepłakałam to wszystko! Dorwałam jego telefon jak zobaczyłam jak się jej numer wyświetlił i okazało się znowu to samo z przed 2 tygodni :( Co robić?? :(

Gość bella 19
nikt mi tu nie pomoże ?? :(

Gość masz to czego
chciałaś

Gość wiesz ja mogę ci powiedzieć
tylko się nie obraź jesteś nieodpowiedzialną kobietą ,która wyda następnego głupola na świat,widzisz jaki masz obsrany związek i jeszcze w to dzieciaka pakujesz :O

Gość bello a g dzie
twoj dżonek?

pamietaj... dziecko nie potrzebuje taty, jesli ten jest doopkiem. wiec wiej od niego!!

Gość wiesz ja mogę ci powiedzieć
zamknij drzwi przed gościem na zawsze :)

Facet jest jaki jest. Zdradza, robi co chce. Nieodpowiedzialny. A Ty usilnie chcesz wmówić światu i sobie, że go zmienisz, że wasza miłość jest cudna, że on zrozumie swój błąd. Nie jest cudnie, on niczego nie zrozumie, a robi to bo wie, że może, że TY i tak niczego nie zmienisz. To on rozdaje karty w tej grze.

Autorko,potem może być tylko gorzej.Zostaw go ,poradzisz sobie sama.Chyba że facet dorośnie ekspresowo,ale na razie to szkoda Ciebie i dziecka.Kiedy Ty się denerwujesz ono razem z Tobą.Więc uspokój się zadbaj o siebie i dziecko.

Gość prawiczy prawiczek 28
Zachodzenie w ciąże, planowane rozumiem, w wieku lat 19 jest niezwykle odpowiedzialne. Pasujecie do siebie :).

zostaw tego chuja. Nie jest Ciebie wart!! Olej go. Co to wgl za związek jak on Cie zdradza?? Pierdol go, spakuj jego manatki i za drzwi.

Gość fgergerge
caly czas cie zdradza a ty dalej z nim jestes??? nie rozumiem cie. to co ze jestes w ciazy znajdziesz sobie lepszego chlopaka a nie takią ciote :D:D tamta tez go pogoni bo on widac musi zdradzac i tamta tez bedzie zdradzal :D:D pogon zasanca bello

spakuj mu manatki i za drzwi. Dasz sobie rady. Głowa do góry, masz dla kogo życ. Wszystko się jeszcze ułoży bez niego

Gość bella 19
a kto powiedział ze ma 19 lat??? mam 26 lat tak dziecko było planowane cieszyliśmy sie bardzo gdy dowiedzieliśmy sie o ciazy! pierwsza jego zrada była w moim 3 miesiacu a druga 2 tyg. temu! obiecywał ze nie bedzie ze wszytsko chce naprawic uwierzyłam mu! niechciałam od razu go przekreslic

Gość bella 19
z tego co wiem ona ma męża!

Gość pieknoscccccccccccc
powied jej mezowi

Gość 26 lat i takie siano
w głowie ? Czego oczekujesz od nas ? Twoje życie - twoja sprawa jak je przeżyjesz , jeśli chcesz miec u boku takie gówno jakie masz do tej pory to żyjcie długo i szczęśliwie ale dziwi mnie to że w tym wieku jesteś jeszcze tak naiwna :O:O Zmienic to on się może i zmieni ale w tym przypadku jedynie na gorsze no ale ważne żeby dziecko miało tatusia :O:O

Czytam tak tu te wypowiedzi [wiekszosc negatywnych] i dochodze do wniosku, ze niektorzy tutaj zamiast doradzic co z tym fantem zrobic to neguja, ze w ciazy jestes itd.. przeciez to nie wasza sprawa! laska przyszla sie tu poradzic, a nie poczytac jak jej piszecie, ze drugiego glupola urodziny, po co sie pchala w ciaze w wieku 26lat, itd. Wiekszosc z was pewnie tak samo robi bo uczucia nie da sie tak wyzucic.. rozumiem ja bo wiem,ze jezeli sie kocha to chce sie wybaczyc.. A teraz autorko.. jezeli zrobil to poraz drugi to bedzie robil to nadal bez wzgledu na to czy obiecywac Ci bedzie czy nie.. znam juz jeden taki przypadek. Dla Ciebie teraz najwazniejsze powinno byc dziecko wiec skup sie na nim, a z tym facetem porozmawiaj powaznie, powiedz,ze zalezy Ci na nim ale tak dalej byc nie moze.. ze chcesz to skonczyc i ze odchodzisz od niego. Nie odbieraj od niego tel, nie rozmawiaj z nim w ogole.. Moze wtedy do niego dotrze, ze kobieta z ktora planowali dziecko jest jego jedyna kobieto.. a jezeli nie.. to nawet nie zawrcaj sobie nim glowy, naprawde.. Dziewczyno dasz rade, trzymam za Ciebie kciuki!