Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babielatoooo

9 miesiąc - 37 tydz. większy apetyt na jedzenie!

Polecane posty

Gość babielatoooo

tez tak macie? jem więcej niż wczesniej, mam ochcte na rozne smaki naraz,

ja bym nic tylko jadła, a jestem w 36.. przytyłam sporo, więc pilnuje się i nie ulegam zachciankom, ale gdybym mogła, to byl pol spożywczego wyjadła.. ;/

Też tak mam, jem jak nienormalna, mało ale często. Apetyt do tego budzi się wieczorem a wtedy jem i jem. Ale jedno co dobre to to że nie mam problemu z wypróżnianiem, bo chodzę bardzo często.

Gość babielatoooo
:) nie jestem sama w tym dobrobycie:)

Gość Sylwiiaa
Jak w 9 miesiącu mam mieć większy apetyt to nie wiem co to będzie ha ha ;) Jestem w 30 tygodniu i już teraz jem jak szalona ha ha ;) Nie ma chwilki żebym nie jadła, cały czas a to : batonik, kawałek ciasta, cukierek, jogurcik, kanapeczka, jakaś czekoladka, troszkę zupki i tak w kółko aż zjem wszystkoo ;p a przytyłam 13 kg. Przed ciążą ważyłam 47 a teraz 60 czy to dużo jak na 30 tydzień ?

Sylwia, pocieszę Cie, że większość kobitek mówi, że w 9 mieisącu już apetytu nie ma takiego :) Może jesteśmy wyjątkami :) Życzę Ci tego.. Ja przytyłam na razie ok. 13 kg w tym większość z winy nadmiernego jedzenia

Gość Sylwiiaa
Bo już się bałam że jak tak ma dalej być to będę musiała się niedługo turlać ;p

Gość ja nie mialam apetytu pod
koniec ciazy. Mailm za to zgage. A 13 kg w 30 tygodni to sporo, nawte jak na szczupla osobe! Pamietajcie, ze nadmierne przytycie w ciazy nie jest dobre ani dla matki, ani dla dziecka; Poza tym moze utrudnic porod.