Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i stłamszona

Czy da się pogodzić naukę w LO i hobby?

Polecane posty

Gość Smutna i stłamszona

Witam, piszę, bo jestem już na skraju desperacji... Na początku wydawało mi się, że wszystko przemyślałam, wszystko rozumiem etc. Otóż, uczę się w LO, nie narzekam na wyniki w nauce. ostatnio postanowiłam, że może wreszcie mogłabym zacząć zapisać się do sekcji tańca folk, tak, rekreacyjne, w ramach hobby, pasji. Myślę, że nie miałoby to wpływu na maturę etc, wszakże nie samą nauką człowiek żyje, bo się wreszcie wykończy moim zdaniem. Ale jest ktoś, kto zatruwa mi życie i zawsze neguje, zawsze tłamsi, zawsze ogranicza, zawsze stawia na nie i mówi, jakbym była najgorszym głąbem : nauką się zajmij a nie pierdołami, bo jeszcze matury nie zdasz!!! Nie, to nie jest ani mama, ani tata. To babcia, z którą mieszkam. Dzięki niej systematycznie tracę wiarę w moje możliwości, nie jestem już obiektywna,. Dlatego chciałabym zapytać Was, czy sądzicie że zdołałbym pogodzić te dwie rzeczy? Naukę i czysto rekreacyjny taniec? Byłam pewna, że raczej tak, ale teraz już sama nie wiem.... Może ktoś z was ma doświadczenia w tym zakresie?

Gość Smutna i stłamszona
up