Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochu czasu

egzamin na prawko po roku

Polecane posty

Gość trochu czasu

Witam ostatni egzamin na prawo jazdy mialam rok temu ,negatywny oczywiscie.Tak jakos sie zlozylo ze prezez ten okres nie podchodzilam znowu.mam pytanko czy moje papiery sa jeszcze w Wordzie? I jeszcze jedno ,jak myslicie umie jeszcze jezdzic ,to jednak kawal czasu a przez ten czas nawet do auta nie wsiadalam,ostatni raz za kolkiem to wlasnie egzamin.

Gość ja takk
Papiery nie koniecznie są w Wordzie trzeba będzie je przeslac z Wydzialu Komunikacji. Ale to nie trwa dlugo. Jednak nadal sa wazne. Druga sprawa to ja skonczylam 18 lat zapisalam sie na prawo jazdy, zrobilam kurs i nie zdalam prawa jazdy. Nie mialam juz pieniedzy i przestalam o tym myslec. Skonczylam szkole, znalazlam prace gdzie prawo jazdy nie bylo wymagane. Ale po 5 latach w tym roku postanowilam za to znowu sie wziac. I wykupilam tylko 5 godzin dodatkowych. I zdalam:) za pierwszym razem po tej przerwie. W miedzy czasie w ciagu tych 5 lat troche jeździlam, ale tylko na wsi. No, ale ja nie zapomnialam i nawet lepiej jak sie okazalo jeźde teraz, bo o wiele pewniej.