Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyziębiona mama

Nie mogę się powstrzymać i codziennie moczę się 15 min w gorącej wodzie w 11 tyg

Polecane posty

Gość wyziębiona mama

jestem zziębnięta do szpiku, nalewam sobie wody do wanny i mierze termometrem, ma około 38 stopni, ale po 5 minutach jest mi zimno i dopuszczam jeszcze wody, tak ze jest chyba z 40 st.dopiero wtedy jak poleżę tak z 10 min robi mi się ciepło a tak cały czas się trzęsę:(

Gość pufa z aksamitu
Ale co z tego wynika? Chcesz poronić i szukasz wsparcia czy co?

Gość betiiii
Rozumiem że jesteś w 11tyg. ciąży? A wiesz że takie wygrzewanie nie jest wskazane.

Gość pufa z aksamitu
Ciepłe kąpiele w ciąży mogą doprowadzić do przedwczesnego porodu, a w przypadku 11 tygodniowej ciąży, do poronienia.

Weź ciepły prysznic, kiedys kobiety wylegiwały sie w gorącej wodzie żeby stracić dziecko;/

Gość może Ci pomogę
Dodawaj imbir do kanapek, działa rozgrzewająco. Tylko sprawdź najpierw, czy możesz go w ciąży jeść. Musisz mieć zawsze ciepło w stopy i okolice nerek. Dbaj o to, żeby w łazience było ciepło, nawet bardzo ciepło, jeśli tego potrzebujesz. Lepsze to, niż leżenie w gorącej wodzie. Poza tym leżąc w kąpieli zawsze się ostatecznie marznie, lepiej wziąć prysznic. Ja Ciebie świetnie rozumiem, bo jestem straszny zmarzlak i na samą myśl, że mam się rozebrać w łazience, już się trzęsę.