Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrfer

zaswiadczenie o zarobkach a kredyt hipoteczny

Polecane posty

Gość ewrfer

wystarcza 3 miesiace? dochod dobry, ale umowa jest od 4 miesiecy, wiec jesli bedzie od 6 to przepadlam

Gość załamać się idzie
zależy jaką masz umowę, bo jak na czas określony to raczej lipa

Gość ewrfer
na czas nieokreslony, ale tylko od 4 miesiecy a oni wymagaja od 6 zwykle no nie? a poza tym na poczatku mialam przez posrednika na 3 miesiace, a potem bezposrednio przeszlam do tej firmy miesiac temu juz na nieokreslony mam szanse na ten kredyt czy nie?

Gość Ja też jestem teraz chora
Najlepiej idź do banku i zapytaj.Każdy bank ma inne wymagania.

patrzą na dochody z 6 m-cy ale nie na podstawie zaświadczenia, tylko wyciągów z ror-u zaświadczenie to dodatkowo tylko

kochana:o jak ja mialam doswiadczenie z hipotecznym to wlasne dzialanosci i zarobki miesieczne na 7 tys wystawione.. No i dom wart 300 tys.. + 3 auta leasingowane i pospłacane w terminie.. i wyobraź sobie kuźwa że ronbili 2 miesiące problem :o po 2 miesiacah kredyt 80tys poleciał do zaakceptowania :o Ale to moze zalezy do banku :/

Gość ewrfer
ja chce "tylko 100 tys" mowili ze wystarczy zasw o zarobkach z 3 miesiecy ale no mam peroblem bo miejsce oracy is tanoisko to samoi ale posrednik byl na poprzendiej umowie a nie wlascicicel tej firmy

Gość ewrfer
ewa i poprzedniczka - o akich bankach mowicie konkretnie?

Gość juz z kredytem
ja zalatwialam kredyt hipoteczny miesiac temu, i wszytsko zalezy w jakich bankach sie bedziesz starac o kredyt i oni maja swoje wlasne druczki na ktorych jest wypisane za jaki okres potrzebuja dochod i czy jest to netto czy brutto. ja skaldalm do 3 bankow w jednym bylo tylko za okres 3 miesiccy a w jednym za okres 6, roznie chca....

Gość ewrfer
a w ktorym bylo za 3 miesiace? millenium chce tylko za 3 miesiace, jakies jeszcze??

Gość Ja tez jestem chora
Już z kredytem a jakie mieliście dochody jeśli można wiedziec? i jak wysoki kredyt? My też myślimy o kredycie.

Gość ewrfer
ja mam 3 000 netto, ale tak jak mowie - czerwiec 4500 netto - bo bylam za miesiac za granica, potem miesiac przerwy i od 4 miesiecy 3000 netto, ale pierwsze 3 miesiace przez posrednika, w tej samej firmie, ale przez posreednika na czas okreslony 3 miesiace, od miesiaca na czas nieokreslony myslicie ze mam szanse na 100 tys? na 30 lat?

Gość aquarius
myślę że spokojnie sprawdź Lucas bank i Ing - lecz ten drugi droższy

Gość juz z kredytem
hoho zarabiamy duzo mniej razem mamy ok 4000 na reke!! kredyt wzielismy na 200 tys. na 25 lat.

Gość juz z kredytem
rowniez blismy u doradcy, najpierw w money expert ale nie polceam- bardzo nie kompetentny gosc sie nam trafil, pozniej poszlismy do privet brokera to jzu z polecenia, on nam obliczyl najlepsze warunki kredytwe, ale wkoncu sami poszlismy do pko bp i oni nam przedstwaili jeszce lepsza oferte, bez prowizji i niska marze. takz epodpisalismy papierki. my bralismy jeszce z programem rodzina na swoim.

Gość aquarius
a kiedy i jaką masz ratę w tych 200 tyś?

Gość juz z kredytem
jeszcze nam nie dali rozpiski, teraz dopiero przelewac beda pierwsza transze do dewelopera i pewnie od stycznia przyjdzie rozliczenia na najblizsze 3 miesiace. ogolnie jak jzu wszytsko przeleja to tak w granicach 800zl narazie do momentu pzrelania calosci bedziemy placic tylko od tego co przelali. i co 3 miesiace beda przysylac rozpiske .

Gość juz z kredytem
no i te 800zl tylko przez 8 lat pozniej jak sie skoncza doplaty to w garnicach 1300. miejmy nadzieje e jakos poradzimy. teraz najwazniejsze zeby nam deweloper wybudoal mieszkanko:))

Gość odswieeeezam
ferfe

Gość odswieeeezam
Ewa, bo widze, ze Ty sie raczej orientujesz mam3 tys netto, ale prace od 4 miesiecy, w tym 3 pierwsze przez posrednika na czas okreslony 3 miesiaca, od miesiaca na nieokreslony myslisz ze mi dadza kredyt na 100 tys? na podstawie tak krotkiej, dobrej ale krotkiej wstecz umowy?

Gość odedieodiuedheudhe
edewde

Gość odwswswswiezam
odsweizazamzam