Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksobieo.

Jak mam sobie poradzić?

Polecane posty

Gość taksobieo.

Witam. Może moje pytanie i to co napisze wyda się głupie i śmieszne. Jestem kobietą,dziewczyną. Posiadam lat 17. Dlatego długo się zastanawiałam zanim napisałam, w sumie teraz piszę.. Byłam 18miesięcy z facetem, jest ode mnie starszy o dziewięć lat. W naszym związku było dużo wzlotów i upadków, ale teraz obawiam się,że to już naprawdę koniec. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Pisałam też gdzie indziej,dostałam odpowiedź,że co ja mogę wiedzieć o życiu,miłości gdyż mam dopiero 17lat. Uważam,że nie o wiek tu chodzi a o dojrzałość psychiczną,a uważam siebie za bardzo dojrzałą nastolatkę. Strasznie za Nim tęsknie, ochota przeszła mi na wszystko. Już sobie myślę,ee tam dam sobie z Nim spokój, ale jakoś nie mogę. Budzę się i od razu piszę sms'a do niego,nie kontroluję tego. Już pod koniec bardzo się kłóciliśmy, ehh martwi mnie to,że od razu sobie kogoś znalazł,pisze i rozmawia z pewną dziewczyną. Ma do niej jechać na weekend,nie wiem co mam zrobić, serce mi pęka z samą myślą o tym. Dzwonie do niego,rozmawia ze mną kilka minut dziennie, ciągle odpowiada,że za dużo krzywdy stało się już w naszym związku i on już nie chce,że jestem młoda i znajdę sobie kogoś innego. Problem w tym,że nie chcę na razie nikogo oprócz niego.. Cholerne uczucie jest, gdy otwierasz się przed kimś tak strasznie całym sercem i duszą i nagle to wszystko się kończy jak sen...sen.. jak ja bym chciała się obudzić nagle, i zorientować,że to był tylko koszmar. Czuję,że mnie kocha. To jest pewne,znam go na tyle. Dlatego nie rozumiem dlaczego nei chce spróbować, przemyślałam wszystko i inaczej już na to patrzę.. nie wiem co mam robić... Czekam na odpis.... Pozdrawiam.

Gość morelowa szynka
czy robiłaś mu loda ?

im szybciej sobie uswiadomisz ze to juz przeszlosc, tym szybciej wrocisz do pionu.

polecam wszystkim inteligentnym kobietom dać sobie spokój z facetami do 30ki:) Rozwijaj się , inwestuj w siebie, na bolesne sprawy sercowe będziesz miała jeszcze czas - posłuchaj starszej doświadczonej koleżanki hehe:)

Gość taksobieo.
morelowaszynka- nasze życie seksualne nie powinno Ciebie interesować. co do tego,że znalazł sobie inną.. fakt.. ale przecież nie wie, czy im wyjdzie on nie jest złym człowiekiem dlatego po prostu nie wiem co robić... nie potrafię sobie uświadomić,że to BYŁO. bo dla mnie nadal JEST...

Gość morelowa szynka
jak nie będę tego wiedziała, to nie będę mogła ci pomóc

a nie masz poczucia, ze tracisz z zycia kazdy dzien w ktorym myslisz ze to JEST??

Gość taksobieo.
coralick być może masz rację,napewno masz racje... ale ciężko jest z dnia na dzień o kimś zapomnieć, wkońcu ten ktoś był bardzo ważny przez tyle czasu, strasznie mi przykro z tego pwoodu.