Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelek0987890

KRYTYCY VIOLETTY VILLAS

Polecane posty

Gość pawelek0987890

nie moge sluchac opinii ludzi którzy zle sie wypowiadaja o tej kobiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa to ludzie puści i pozbawieni jakiejkolwiek wiedzy, czytaja tylko te bzdury które brukowce o niej wypisują!!!!!!! zero zastanowienia nad tym co mówia!!!! A mało kto wie jakim jest dobrym czlowiekiem, jak komuniści w polsce zniszczyli jej życie, bo walczyla o swoje wartości!!!!! pozatym w stanach wszyscy wróżyli jej wielką światową kariere, ma unikalny głos, znawcy śpiewu oceniali ze jej głos zdarza sie raz na milion. Przyjechała do komunistycznej Polski, i niszczono ja z każdym dniem, bo była patriotką, bo katoliczką, a przeciez osobę publiczna która jest wierząca i mówi o tym głośno trzeba zniszczyć. Mimo że komuna upadła, to nie wróciła do lat świetności, bo wy dalej powtarzacie te same slogany co kiedyś, oczerniacie ja, nie majac pojęcia co przeżyła. Bo otrzorzyła w domu schronisko. Kocha zwierzęta, może nieudolnie, ale kocha.... nic dziwnego jak ludzie przez całe zycie wyrządzili jej tyle zła... po takim czymś traci sie wiare w ludzi, i zwierzęta w takiej sytuacji sa najlepszymy przyjaciółmi!!!! popatrzcie czasem na powód, a nie oceniacie skutki działania danego czlowieka...

Raczej nikt nie krytykuje jej kariery,,, A teraz jest kobietą, która potrzebuje pomocy... I tyle.

Gość czy ona nie siedzi
w psychiatryku?

Gość pawelek0987890
krytykują na każdym kroku! najbardziej irytuje mnie to, jak powiedziała że jedna polska piosenkarka jest podobna do niej ( pod względem wokalnym) to prasa od razu ze nie zyczą nikomun zeby był jak ona, i pojazd od razu. Żartują o niej gówniary na imprezach, a di pięt jej nie dorastaja!! Tyle w temacie