Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghtgrtgrtfg

24-latki jak wyglada wasze zycie?

Polecane posty

Gość ghtgrtgrtfg

?

Gość ghtgrtgrtfg
moze tak - zwiazek -zdrowie -praca -rodzina -kontaky z przyjaciołmi -uzaleznienia -poziom szczescia :)

Gość ghtgrtgrtfg
-wyksztalcenie

Gość mała_martaaa_
- zwiazek-brak -zdrowie-ciezka choroba przewlekla ktora niszczy mnie i moje zycie -praca-brak bezrobotna niespełnosprawna na rencie -rodzina-no jest -kontaky z przyjaciołmi-zadnych od kiedy choruje nie mam przyjacioł -uzaleznienia-leki przeciwbolowe ale to raczej koniecznosc a nie uzaleznienie, czekolada -poziom szczescia - :(

Gość cmentarz dla zwierzaków
sex robota nerwica

Gość asdqweasdqwe
Na dzien dzisiejszy wszystko w trakcie kompletnej przebudowy, ale chyba poziom szczescia rosnie bo byl juz na samym dnie.

Gość rocznik czernobyla on
- zwiazek - brak -zdrowie - siada, łykam regularnie leki -praca - jest, całkiem niezła -rodzina - nie utrzymuję kontaktu, mam ich gdzieś -kontaky z przyjaciołmi - mam bliskie małe grono, jest ok -uzaleznienia - tytoń -poziom szczescia - nie narzekam ;)

Gość ja 25 latka ale si wpiszę
- zwiazek - mam męża, z którym często się kłócimy, ale bardzo kochamy. Mamy udany sex i można powiedzieć, że jest dobrze :) -zdrowie - tutaj trochę gorzej, jako nastolatka wiele chorowałam i teraz wszystko wraca, problemy z nerkami (wada wrodzona), z jajnikami, niskie krążenie i ciągła anemia, ale nie jestem umierająca więc też jest dobrze :) -praca - mam pracę, ale to z pewnością nie to o czym marzyłam :O -rodzina - mam 2 dzieci kocham ich nad życie i nie wyobrażam sobie życia bez nich. Jestem z nich dumna!!! Rodzeństwo różnie, ale nie będę się rozpisywać! Mama mogło być lepiej, odległość nas chyba trochę oddaliła :(. Teściowa cieszę się, że widzę ją 2-3 razy w roku :) Teść nie szkodliwy człowiek, szwagierka lepiej nie pisać, ale nie lubię tej dziewuchy!!! -kontaky z przyjaciołmi - mimo odległości jak nas dzieli mam dobry kontakt z jedną przyjaciółką. Druga odkąd zaczęła studiować wyżej się ma niż sra, kontakt zanika! Tutaj gdzie mieszkam nie mam przyjaciół, mam dobre koleżanki i kolegów! -uzaleznienia - tylko od sexu i słodyczy :P -poziom szczescia - zawsze może być lepiej, ale jest fajnie :) Wykształcenie - wyższe i nadal uczęszczam na kursy jezykowe

Gość facetman69
no to widze ze tacu co juz maja jako tako uslane to przeda tak sobie, i co jeszcze zbyt wiele nie maja ale walcza w pozniejszym wieku beda szychami, a takie 2o kilko letnie dziewuszki ktore juz dawno meza zlapaly maja dzieci to chyba kurami domowymi zawsze beda zobacz jak wyglada zycie towjej kolezanki, kolegi ktory sie wczesnie hajtnala pracuje w magazynie itd, i co nici a zobacz takiego co zdobyl dobry kierunek, wyjechal w swiat zlapal troche doswiadczenia, certyfikatow zycie jak w madrycie, wyprawy malediwy, tajlandia, a Ty co siedzisz tylko na zjazdach u tesciow raz na ruski tok, ja tak nie chce

-Od wrzesnia jestem w związku narzeczenskim, w przyszłym roku wychodzę za mąż:) Jestem szczęsliwa, choć zdarzają się międzynami większe czy mniejsze kłótnie , ale jakoś zawsze wychodzimy na prostą. nie mogę sie doczekać aż zamieszkamy razem, jak narazie nie mogę znaleść pracy u niego w mieście:O - Zdrowie całkiem ok, jedynie może niskie cisnienie daje mi sie we znaki, bo jestem bardzo senna i czesto nic mi sie nie chce, - Pracuje w jednym miejscu jakies 5 lat, nie jest super zarobkowa robota ale jakas jest i mam za co opłacic studia i nie musze żebrać kasy od rodziców, - Mieszkam z rodzicami, jest ok, ale jakichs głebszych kontaktów nie mamy ze sobą:) - Cięzko nazwac kogo kolwiek przyjaciółmi, kiedys mozna powiedziec ze miałam przyjaciółki ale chyba gówno to warte było, bo znalazły sobie facetów i nasz kontakt sie urwał, mam paru znajomych, wiec jakby sie uprzec to znajdzie sie ktos z kim mozna wyjsc na piwo, - uzależnienia hmmm papierosy Jestem zadowolona ale zawsze może byc lepiej, i do tego będę dąrzyć:)

Gość wiecie coooooo
Nie pracuje , wegetuje niedlugo skonczy mi sie kasa mieszkam z rodzicami mam chlopaka kochanego or rana do wieczora przy kompie fajnie co ?

Gość Anaaaaaaa
moze tak - zwiazek- od 5 lat w stalym zwiiazku -zdrowie- OK -praca-w między narodowej korporacji na stanowisku specjalisty -rodzina- OK -kontaky z przyjaciołmi- OK -uzaleznienia-zakupoholizm :-) -poziom szczescia- w normie

Gość klucha 86
-związek kilkuletni -zdrowie - problemy hormonalne -praca - szukam bezskutecznie, ale moze niedługo cos sie ruszy -rodzina-świetne kontakty, mieszkam rodzicami -kontakty z przyjaciółmi - na średnim poziomie, większośc wyjechała -uzależnienia - lubie wypic sobie alkohol i zapalić papieroska, ale to nie uzależnienie -poziiom szścia - wysoki, jak znajdę prace to będzie 100% :)

Gość ja mam jeszcze 23
- zwiazek- jestesmy juz razem ponad 2,5 roku, narazie nic nie planujemy, przynajmniej glosno o tym nie mowimy, ale mam nadzieje ze predze czy pozniej zostane Jego zoną ;) -zdrowie- poza alergiami nie narzekam :P -praca- nie pracuje, jeszcze studiuje -rodzina- mieszkam z rodzicami, jestem jedynaczka -kontaky z przyjaciołmi- mam 2 bardzo bliskie kolezanki -uzaleznienia- kafeteria :P -poziom szczescia- umiarkowany, spadnie przy sesji :P;)

Gość zdzirsone orencz
ZWIĄZEK 5letni, bardzo udany ZDROWIE Kiepskie PRACA Jest, choć zawsze może być lepiej RODZINA Mam fajną siostrę :classic_cool: KONTAKTY Z PRZYJACIÓŁMI Nie jest ich wielu ale są sprawdzeni. Kontakty - częste, spotkania - rzadziej UZALEŻNIENIA papierosy :o POZIOM SZCZĘŚCIA na 10? Ósemeczka :classic_cool: WYKSZTAŁCENIE wyższe