Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda zona-przyszla rozwodka

3 miesiace po slubie i rozwod

Polecane posty

Gość pomarańczowa krówka
Jeśli to nie prowo to: - zbieraj dowody na to że u niego pracujesz- nie płaci ZUSu na ciebie, PIP na pewno się tym zainteresuje - może nie ewidencjonuje wszystkich dochodów? - US to kocha :) Alimenty? Od kogo? Twoich rodziców? :) Normalnie masakra :) Uspokoiłabym chłopaczka w miesiąc :)

Gość co za pasozyt
ale szambo!!:-o

Gość nakarmimy pieski
on jest psychiczny i to on tobie alimenty bedzie placil, a nie ty jemu hehe frajerzyna

Gość co za pasozyt
nikt nikomu alimentow placic nie bedzie....:-o alimenty przysadzaja zadko np kobietom ktore nie pracowaly w malrzenstwie latami i ktore nie maja za co zyc i maja do tego dzieci przestancie sie nakrecac

wpakowalam sie w bagno i teraz musze z niego wybrnac!! w zwiazku bylo nas 3 ja on i jego mamusia o jednego za duzo, i tym dodatkowym kolem u wozu bylam ja

Gość marcoo
z tymi alimentami dla niego to sa 2 opcje: albo to podszyw/prowo albo rzeczywiście jesteś tak..hm..naiwna i głupiutka:) że spadam stąd... ty niepracująca alimenty jemu a ma firmę...taaaaaaa.....:D:D:D:D

ale najgorsze jest to ze moi rodzice MUSZA mu zapewnic cieplo, zarcie, komfort a on zlotowki nie da na oplaty. i jeszcze komputer jest wlaczony calami dniami

Gość pomarańczowa krówka
ojjj tam, alimenty jak alimenty, ale jemu czarną dziurę można zrobić :) odszkodowanie za przepracowane godziny bez wynagrodzenia, uregulowanie opłaty ZUS jak kogoś fantazja poniesie to on może być w strachu, zamiast szantażować tylko trzeba mieć dowody, że pracujesz dla niego ksero wykonanych przez ciebie dokumentów, przeprowadzonych rozmów itp

Gość co za pasozyt
marcooo tez obstawiam ze to prowo to sie w glowie nie meisciz eby byc tak tępym...rzouemim jakbys miala wyksztalcenie podstawoe ale masz rpawie wyzsze weic dziecko drogie rpzestan nas juz wkrecac

Gość pomarańczowa krówka
Dobra, wyłącz ten jego komputer - chyba że teraz z niego korzystasz :) i do pakowania jego dobytku :) albo inna opcja zimny wychów bez żarcia zapytaj gdzie kasa na obiad :)

pomarańczowa krówka----- no wlasnie korzystamz jego kompa:) ale tylko dletego ze mojego laptopa sprzedal a komputer zawiozl tesciowi! oddam mu wszystko procz komputera!! "musze cie nauczyc zycia bo jestes nieudolna" podstawowe zdanie ktore slysze od trzech miesiecy!

Gość amelllina
Do taramtamtamtam: Tak czytałam jak najbardziej. Tak wiem ze było to AŻ 5 LAT. I co z tego??? Jeśli o mnie chodzi to mogli być ze sobą nawet i 10 lat. Chodzi o to ze niepotrzebnie tak się pospieszyła wychodząc wieku 23 LAT za maż. I zresztą jak widać miałam rację. Co nie zmienia faktu ze zal mi dziewczyny.

Gość nakarmimy pieski
jak to sprzedal twojego laptopa?? a kto mu pozwolil???

Gość mamachichi
moi znajomi byli 7lat razem i po 6mies malzenstwa sie rozwiedli, teraz i on i ona maja drugich partnerow i dzieci, wszyscy sa chyba szczesliwi, jak facet sie do Ciebie w taki sposob odzywa to ja bym go w tylek dawno kopnela, przeciez on zaraz Cie zacznie bic, poza tym, jak Cie nie zarejestruje to nie masz potem prawa do emerytury, maciezynskiego itp

Gość pomarańczowa krówka
ok, a dlaczego pozwoliłaś sprzedać mu swój laptop? przecież był twój! i gdzie kasa? kurcze, może faktycznie w jego oczach jesteś nieudolna i pora to zmienić

czlowiek uczy sie na bledach, a ja drugiego juz nie zrobie!! ide spakowac jego szmaty!!!!!! a wieczorem tutaj wroce i dalej sie powyzalam i poplacze. Na razie troche sie podbudowalam. niewiarygodne jak rozmowa z calkiem obcymi ludzmi moze dac tak pozytywnego "kopa" czlowiekowi. marcoo---- dziekuje za szczere wypowiedzi

Gość co za pasozyt
ej dziewczyny czemu wy sie dajecie wkręcać?? przeciez widac ze to zwykłe PROWOOOOOO jakiejs 15-latki :-o

Gość life is ful of zasadzkas
Dawaj znać, jak CI idzie - szmaciarskim facetom mówimy NIE :P Znajdziesz kogoś sensownego, sama znam paru takich na wydaniu :D

Gość nonomogen
to chyba jednak podszyw :/

Gość A tak w ogóle
Tylko nie daj się znowu zastraszyć! Pamiętaj, że jak on zacznie wojnę to ty masz więcej argumentów żeby go udupić więc już teraz zbieraj dowody i świadków

co za pasozyt---- bardzo chcialabym zmyslic ta historie, ale nie zmyslilam!! nikt cie nie zmusza zebys siedziala na moim topiku i ciagle pisala ze to prowo!

Gość co za pasozyt
młoda zona bo naprawde niewiarygodne co piszesz....jak mozna byc taka ofiarą w takim razie powiedz mi????? :-o

na poczatku bardzo sie balam z nim klocic zeby moi rodzice sie nie martwili, wiec wogole sie nie odzywalam a jak juz ich nie bylo to wybuchala taka awantura ze szok. Bardzo zamknelam sie w sobie i nikomu nic nie mowilam, bo poprostu sie balam. czego? sama nie wiem czego, moze placzu mojej mamy? ze corka ma takie zycie... moze osadu innych. Plakalam jak nikt nie widzial, dusilam to w sobie, bo chcialam zeby wszyscy mysleli ze jestem szczesliwa, ze wszystko jest ok. Z tej zgryzoty zaczely trzesc mi sie rece, nie pamietam czasem o zabraniu torby jak wychodze z domu do szkoly badz gdziekolwiek. Nie mam pojecia kiedy stalam si etaka ofaira! nigdy nie bylam taka, zawsze potrafilam "pyskowac" a teraz sie boje.... siebie, jego, wszystkich

jak jego nie ma to postanawiam ze odchodze i juz,a gdy tylko przyjedzie robie sie taka malutka i wole sie nic nie odzywac zeby tylko przestal na mnie krzyczec i wydzierac sie! nie wiecie jak to jest, nie wiecie jak kobieta sie czuje kiedy mezczyzna ktorego kochala staje sie potworem i to prawie od razu po slubie!

ide wypieprzyc jego szmaty, najchetniej spalilabym je od razu w piecu.

Gość wszystko pieknie i rady też
są niby dobre...ale Nie podejmuj decyzji o swoim życiu na podstawie tego co tu ludzie piszą. To ma być twoja decyzja, musisz do niej dojrzeć sama, bo to twoje życie.

Gość marcoo
ok-nie wiemy jak to jest-ale sama mówisz jak sie zmieniłaś na niekorzyść. jeśli ty tego nie zrobisz-tego co trzeba to nikt tego za Ciebie nie zrobi i zawsze bedziesz zestresowaną, uzalezniona od faceta nieporadna zyciowo zgorzkniałą kobitą. może zamiast myslec o mamie, o ludziach , o nim najzwyczajniej w świecie zamień się w egoistke i bądz dobra tylko dla siebie. bozia dała wolną wolę-skorzystaj. mówisz że stajesz się mała jak on przychodzi-myśłę nie tylko na podst. tej wypowiedzi że jestes osobą może i o szczerych chęciach i dobrym sercu ale..jak to powiedzieć...no nie jesteś silna kobietą i już. dałaś się zapędzić w kozi róg. nie potrafisz, nie nauczono CIę - niewazne. ale możesz to zmienić. prcujesz-nie masz ZUSu(a o składkach to nie pomyslałaś??), nie masz dostepu do konta?, koles opierdala Cię równo- co ktos może zrobić żeby dostac kopa w dupe?? wiesz...troche szacunku dla siebie...

Gość marcoo
do wszystko piekne i rady też gówno prawda-MY mamy rację i już, jedynie co może problemem to niekompletne dane tu przedstawione do analizy nam światłym ludziom znudzonym w pracy i w domach:)))) laska ma problem-to jak to oceniać i jakie dziełania podejmować..jednomyślnosc wysoka na tym temacie wskazuje jasno że MAMY R>A>C>J>Ę :) dzielkuję za uwagę:D

Gość a w jaki sposób
niby ona ma dojśc do jakiś mądrych wniosków skoro dała sobie zrobic sieczkę z mózgu ? Jej potrzeba kogoś kto jej otworzy oczy , da kopa , popchnie do działania i tyle , sama ze sobą nie da rady bo za długo trwało pranie mózgu