Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja alicja

czy spotykałyście sie kiedys z facetem tzw. Miśkiem????

Polecane posty

No lepiej :D Zdecydowanie :D A Ty chudy więcej piwa :p Tudzież kiełbasy :p Tak co najmniej z 5kg. w górę :p

Poczęstować Was bigosem? :p Będzie wurst i kapusta za jednym zamachem :p :D Piwa nie mam :( Jestem prawie abstynentka :D

Przepraszam, ale moje dzisiejsze menu przewiduje jeszcze jedynie pierś z kurczaka z warzywami gotowane na parze oraz sałatkę z pomidorów :D Do tego może dwie lampki czerwonego wina. Inaczej mój dietetyk mnie pobije, a wielki to chłop i ja się go boję :D

Gość tomatini
Perwersja To może ja-175/86

Gość zbigniew girzyński
Moim ukochanym miśkiem był Michał Kamiński. Ostro się razem zabawialiśmy. Niestety nie ma go już w naszych szeregach.

Tomatini :p Być może :p Trzeba by było zobaczyć jak się kilogramy rozkładają :p Ale pewnie z 5kg. więcej by nie zaszkodziło :p Ale, ale, rozbijamy temat :p Miało być o wrażeniach :p

A ja się lubię przytulać po :p Na łyżeczki :p Najbardziej jak ja jestem z tyłu i mogę się bawić włosami na klacie :p

perw 😘 i dla ciebie petrol 😘 no i dla reszty tez jeden 😘 facet ma wazyc 2razy wiecej niz ja, ma miec wlosy na klacie, pod pachami, tudziesz na brodzie (ta opcja jest do przedyskutowania) Jako, ze styl typu wczoraj zabraklo mi zyletek, dziala podniecajaco na moje krocze... Rowniez w tymze strategicznym miejscu musi byc owlosiony.... miskowaty to nie tylko wyglad ale i charakter a wy chlopcy do misiow nie nalezycie :D