Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka89

Czy jestem bardzo gruba?

Polecane posty

Gość Agatka89

Cześć. Mam 21 lat, 173 cm wzrostu i ważę 75 kg. Zamierzam zrzucić jeszcze 5 kg. Jaka jest najlepsza waga przy moim wzroście?

Gość krama
ale spaślak jesteś

Gość aalaa
o 15 kg za dużo!!!

Gość prawidłowa waga kobiety to
wzrost odjąć 110... więc sama sobie oblicz ile powinnaś ważyć

Gość Agatka89
Nie chcę wyglądac jak patyk. Juz teraz wyglądam ładnie, 5kg to dla mnie wystarczająco, głównie chodzi o zdrową wagę. Pytam o standardy, kościste dziewczyny są już od jakiegoś czasu niemodne :P

Gość no jesteś - nie da się ukryć
Młoda dziewczyna i już taka nadwaga? Co bedzie jak bedziesz starsza? Kręgosłup długo nie utrzyma takiego obciążenia i kaleka z ciebie rośnie...

nikt tu nie pisze o kościstych kobietach tylko o NORMALNEJ wadze

Gość Agatka89
Hehe, własnie sprawdziłam na stronie vitalii, że prawidłowa waga jest do 73kg. Mam 2 kg nadwagi :P faktycznie jestem spaślak :P:P Kto tu się wypowiada? ;]

Gość Agatka89
Wreszcie ktoś normalny :) Myślę, że 8 kg to maks :) dzięki ;*

Gość a kto powiedział że każda
dziewczyna musi byc chuda czy szczupła ? Ważne żeby samemu ze sobą się czuc dobrze , nie każdy potrzebuje do tego wystających kości

Gość Asiusiasiusia
dziewczyno nie pytaj sie nikogo bo zaraz sie dowiesz ze przy takin wzroście powinnas ważyc 50 kg... Jesli dobrze sie czujesz to schudnij te 5 kg i tyle. Twoje samopoczucie jest najważniejsze. pozdrawiam

Gość dsadssfa
moze kobiecie kolo 50 dobrze by bylo w takiej wadze, ale nie mlodej dziewczynie. mam ten sam wzrost i kiedys tez podobnie wazylam no i niestety wygladalam strasznie jak babocha po czterech ciazach, spuchnieta i z wielkimi cycochami. schudlam 15 kg i teraz wygladam normalnie jak dziewczyna 21 letnia powinna wygladac

Gość kregoslup nie wytrzyma jakiego
obciazenia boze nie kazda musi miec 52 kg szczegolnie jak jest wysoka. jak dla mnie schudnij do 70 i bedzie cacy

Gość Asiusiasiusia
ludzie nie uważacie ze kobieta powinna miec i piersi i pupe?? Chcecie z niej zrrobic deche???

a to ciekawe co napisałaś, bo z ciekawości weszłam na tę stronę vitalii i tam napisałi że powinnaś schudnąć 11-14 kg :):):)

Gość dsadssfa
jak bedzie wazyla kolo 60 kg na pewno cycki i dupa jej zostana. chyba ze ma naturalna sklonnosc do plaskiego tylka lub do braku biustu

Gość Agatka89
jak "babocha"? co to znaczy :P ja wyglądam normalnie, jestem ładnie zaokrąglona, to tyle, nic w tym strasznego, a nawet jest to urocze :) może zależy od typu urody :)? Niektórzy komentujący mnie zaskakują, ale nie zniechęcają. Reprezentujecie dziwne poglądy, ale oczywiście macie do nich prawo. Ja jednak przychylam sie do sugestii osób mówiących o 5-8 kg w dół. Więcej nie dam sobie wmówić, bo nie będę się sobie podobać :)

Gość Asiusiasiusia
tak trzymaj, bo co za duzo to nie zdrowo!!!

gratuluję samooceny :) Nic mi do twojej tuszy, tyj dalej :)

Gość dsadssfa
ale jak jestes tak pewna siebie to po co zadajesz pytania na forum? przytyjesz czy schudniesz to twoja sprawa

Gość Agatka89
Mam piersi - D80 i jestem z nich bardzo dumna :) a brzuch mi nie wystaje, nie mam tez boczków ;P

Gość Asiusiasiusia
Levviatan - dziewczyna ma co pokazac :)

Gość Agatka89
No właśnie, trochę to zaczyna odchodzić od tematu zasadniczego. Chciałam tylko zapytać jaka jest wg Was zdrowa waga normalnej dziewczyny. A większość z Was wciska mi kompleksy, których nie mam. Najważniejsze jest dobre samopoczucie i zdrowie, nie potrzeba do tego (jak ktoś trafnie zauważył) wystających kości. Kropka! :)