Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWASMILE

Moja mama spotyka sie z nieodpowiednim mężczyzna

Polecane posty

Gość EWASMILE

Witam....Zaczne od tego ze moja mama byla w toksycznym zwiazku przez 14 lat. Jej byly maz znecal sie nad nami psychicznie i fizycznie (to nie byl moj ojciec tylko mojego brata) Wkoncu sie rozwiadla. Po kilku latach poznalam przez czata Tadeusza z Niemiec.Przyjechal do nas na 2 tyg i bardzo go wszyscy polubielismy...niestety po 4 latach okazal sie zwyklym oszustem i kobieciazem....na forach mial wiele pan. Minelo 2 lata i poznala terazniejszego przyjaciela.Marka------Ktory twierdzil ze nie pije i nie pali, ze rozwiodl sie z zona bo byla nienormalna i nie dawala mu zyc, ze lubi gotowac, ahhh jaki on jest opiekunczy , dla mojej mamy potrafi napisac smsa ( A niu poloz sie i drzemnij bo jest niskie cisnienie) hahahahahaah Do rzeczy okazuje sie zupelnie inny , przyklady: Twierdzil ze nie pije a co do mamy przyjdzie to albo z winem, albo szampane...a ostatnio to sobie pozwolil przyjsc juz podpity i z wodka---co moja mama nie pije wodki wiec sam sobie ja wyduldal. sPOTYKA SIE Z MOJA MAMA od 2 miesiecy a on juz by chcial z nia mieszkac i sie zenic hahaha . Sama moja mama mowila mi ze dostal smsa od syna o takiej tresci : Dlaczego grozisz mamie! Przyszedl raz z podrapana twarza i powiedzial ze przechodzil przez kuchnie i byla zona go zadrapala......Mieszka z nia dalej w jednym domu po rozwodzie i twierdzi ze ma swoje pietro.Ostatnio mama zorganizowala imieniny, ledwo wszedl do nas kiedy jeszcze gosci nie bylo i odrazu zlapal sie zeby robic drinki...co to moja mama powinna jak juz co zaproponowa.Zaczal mnie wypytawac o mojego chlopaka o jego rodzine...wiec tak powiedzialam ze malo gadam z jego mama bo mnie irytuja jej zarty, zaczal wiercic temat ze moze taka do mnie jest bo moze on jej na mnie nagaduje..podpuszczal mnie na niego....Juz nie wspomne ze miezy mnie z gory nadol....dramat. Przyszli goscie oczywiscie "przyjaciel " mamy polewal---i to takie drinki ze po 3 godz wszyscy byli strasznie pijani i w tym natloku nagadal glupot mojemu chlopakowi ze ja nagadywalam na niego i na jego matke przy wszystkich!!!Poklucil sie ze mna i wyszedl, ale na drugi dzien wyjasnilismy sobie wszystko i wyszlo kto miesza...oczywiscie w trakcie klutni Pan Dadeusz byl os godzącą strony. Po calej akcji byl zdziwiony ze ja jestem nadal z moim chlopakiem. MOJA CIOCIA U NAS mieszka , mama jej pomogla bo miala ciezka sytuacje...a ten pajac potrafi przy niej wyrazac swoje oburzenie ze on nie ma intymnosci z moja mama przez nia.....jest ostatnia os ktora w tym domu moze miec cokolwiek do powiedzenia!!! Co mam zrobic jak mamie przegadac by zakonczyla ta znajomosc ...prosze o rady.

Gość ..NATALA..
Tylko i wyłącznie mama musi podjąć decyzję. Ile mama ma lat??????

Gość moja się spotyka z tłukiem po
zawodówce już 13 rok :O

Gość ewaile
moja mama ma 47lat .....jest ładną zadbana kobieta mogla by miec wreszcie pożadnego goscia....nie iwiem dlaczego trzyma sie takich palantów.....Powinna mu powiedziec ze jej dom to nie melina.......wogole po tym wszystkim powinna mu pokazac drzwi......Tylko mi sie z nia ciezko o tym rozmawia nie chce sie z nia klucic z powodu takiego pajaca...mo ze ja powinnam mu cos powiedziec?

Gość chrupkie chrupki
twoja mama jest przyzwyczajona do takiego stanu rzeczy, nie znajdzie sobie porzadnego mezczyzny, bo jest przyzwyczajona, zeby byc poniewierana. Moze ma niskie poczucie wlasnej wartosci? Czy jej rodzice pili, bili ja? Moja mama jest taka sama, w dziecinstwie nie dano jej milosci, potem znalazla sobie mojego ojca - alkoholika, rozwiodla sie, potem trafila na innego pijusa, potem na kobieciarza... Te kobiety tak maja, niestety, nie potrafia inaczej. Potrzebna jest terapia.

Gość ..NATALA..
Moja ciotka ma 49 lat .Zyję w konkubinacie.Poszukała sobie takiego pojeba,ze brak słów.Wszyscy wokół mówią,żeby go wywaliła na zbity pyskNie bo ona go kocha.Kiedy on poszedł do jakiejś kochanki,to ta wariatka chciała popoełnic samobójstwo.Głupia ma jeszcze córkę w wieku 14 lat. Ręce na tę pizdę opadają.

Gość ewasmile
Moja mama miala normalne dziecinstwo....dziadkowie sie bardzo kochali i dbli o dom i dzieci....a moze ona nie chce byc sama? i nawet z takim idiota musi byc byle tylko byc? Dzis ma tu przyjsc ...ja chyba nie wytrzymam i mu cos powiem.....bo wkurza mnie ze taki bedzie mi sie po domu panoszyl i jeszcze wszyscy sie maja mu klaniac? nigdy!

po tym co wywnioskowalam to jest z niego czlowiek bardzo zaklamany...mowi jedno a drugie robi i na dodatek miesza...na twoim miejscu porozmawialabym szczerze mamą. mysle ze powina wziac pod uwage twoje zdanie bo jestes jej corka i z choinki sie nie urwalas tak jak on...

Gość Roberto53
Oj Ewasmile znam tego mężczyzne bardzo dobrze pracujemy razem 20 lat i powiem Ci że bardzo krzywdzisz kogoś kogo nie znasz tylko po to żeby się wybielić a najbardziej skrzywdzilś wlasną matke to okropne i wsydz się dziewczyno ...

Gość EWASMILE
hahaha i ja mam uwierzyc ze to prawda,skoro jest takim cwaniakiem ze mu wszyscy przeszkadzaja. Ja mam go juz dosc w naszym domu.

A po tym co ja wywnioskowałam to sorry ale twoja matka dużo lepsza nie jest...Co jeden fagas to lepszy od poprzedniego,gdzie ona ma oczy??Więc zbytniej szansy na zmianę nie widzę.Ja rozumiem,że się różnie w życiu układa,ale wszyscy jej życiowi partnerzy to łajzy jakieś ostatnie z tego ci piszesz :O Więc może powiedz jej po prostu,że w jej wieku to już nie wypada tak z dupą latać i żeby sobie znalazła normalnego faceta :O 🖐️