Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monastars

SUKIENKA NA STUDNIÓWKĘ 2O11

Polecane posty

Witajcie.....jeśli szukacie oryginalnego fasonu sukienki na studniówke, wesele i inne okazje za całkiem rozsądne pieniądze polecam SALON MODY WIZYTOWEJ "ELIZABETH" w Poznaniu przy ul. Św. Marcin 14 !!! Bardzo duzy wybór sukienek w różnych fasonach i przeróżnej kolorystyce oraz fachowa i szczera obsługa....sama długo szukałam kreacji na STUDNIÓWKĘ 2011 w rożnych centrach handlowych ale tam w końcu znalazłam Tą wymarzoną...gorąco POLECAM

Gość masakra jakaś to jest
jak można takie bezkształtne coś na siebie włożyć ,ale syf

bombki są nijakie ,może faktycznie taka moda , bo z mojego rocznika na studniówkach królowały sukienki długość maxi z lejących materiałów i raczej subtelne fasony ale to też zależy od panującej mody i czasem nawet od regionu ;)

Gość niemicki persil
bombki sa fajne..ale nie dla kazdej figury!! ta wydaje mi sie super skrojona ale najlepiej taka sukienke przymierzyc

Gość rób sobie dalej rejlamę panna
ta sukienka jest okropna i bombka wygląda jak wór na ziemniaki albo odpadki

Gość ja jestem anty co niektóre
ta szara lepsza ale po kiego te chamskie kwaituszki??

Gość sklep z fajnymi sukienkami
ja zapraszam na http://www.naia.pl/sukienki-spodnice/ ciekawe wzory, żadna masówka - jeżeli chcecie coś w czym nie będzie chodziło 80% koleżanek - zapraszam!

Gość Ana Margarita
a ja myślę że warto coś unikatowego włożyć , koleżanki mi poleciły młodego projektanta, który robi pojedyncze , a nie drogo bierze - w sumie kosztuje mnie niewiele więcej niż porządna kiecka z Zary, a ta specjalnie na mnie szyta :))))) Wojtek Haratyk - www.wojtekharatyk.com tam są do niego namiary, jest z Bielska (ode mnie) ale pomieszkuje też w Warszawie

Gość Ewka03011
Mam do sprzedania sukienkę czarną Goddess z drapowaniami. Rozmiar 14 (40/42) w razie czego proszę o kontakt : ewka03011@gmail.com

Gość babski-swiat