Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi jakos bardzo

Rutyna w zwiazku , mam dosc, coddziennie to samo , sofa i TV

Polecane posty

Mam juz dosc. w dodatku jestem w ciazy. Kochamy sie i w ogole , ale On sie juz nie stara

Gość mama23456778
moj tez od jakiegos czasu nie;/

kilka razy wyskoczylam z kolacja, prezentem bez okazji, propozycja a On jest gluchy nawet na moje sugestie

starał się nie będzie bo faceci uważają że jak kobieta już jest ich to po co się starać, wiem coś o tym mam 14miesieczną córkę 17miesiecy po ślubie i jest pusta jak chcesz możemy pogadac n GG ZNAM TEN PROBLEM BARDZO DOBRZE.

Gość eeeetammm29
a ja sie dziecko urodzi tp jest tylko gorzej niestety.....

Gość grrrrr.............
Hehe, zycie to nie telenowela :P... wczesniej czy pozniej wkrada sie w nie rutyna... szkoda tylko ze u Was tak wczesnie... u nas dopiero po 20 latach:P .... powoli sie ZACZYNA ;) ... ale za obopolna zgoda, chyba oboje porzebujemy tego "spokoju" :P

my jestesmy razem poltora roku, a tu juz rutyna...

JA ZAWSZE MÓWIŁAM ZWIĄZEK TO OGNISKO DO KTÓREGO CAŁY CZA TRZEBA DOKŁADAĆ ABY NIE ZGASŁO, CÓŻ PO URODZENIU DZIECKA NIE BYŁO CZASU NA "DOKŁADANIE BO OGNISKA" A ZWŁASZCZA ŻE JA ZE WSZYSTKIM BYŁAM SAMA BO MĄŻ CAŁY CZAS W PRACY, ODDALILIŚMY SIĘ OD SIEBIE, CAŁKOWICIE, NIC TYLKO KŁÓTNIE, ALE CHOĆ TYLE ŻE PRÓBUJEMY TO ODBUDOWAĆ TO CO SIĘ ZNISZCZYŁO WYPALIŁO CÓRKA MA PONAD ROK JUŻ TEGO CZASU MAM WIĘCEJ ALE JAKOŚ JEST M BARDZO CIĘŻKO SIĘ PODNIEŚĆ, MĘŻA TAKŻE PRZESTAŁO CIESZYĆ ŻYCIE, NIE MA TEGO CO BYŁO KIEDYŚ, ALE CHYBA WAŻNE SĄ CHĘCI MOŻE COŚ Z TEGO WYJDZIE.

Napewno nie mozecie sie poddawac..bardzo sie pewnie kochacie macie wspaniela córeczke wiec jest dla kogo zyc i cieszyc sie szczesciem..a z tym ogniem to masz racje..a ile razem jestescie??

OJ ROZMOWY BYŁY I TO BAAAAAARDZO DUŻO ALE CÓŻ GŁUPIE ZDANIE KOLEGI "NO STARY ŚLUB I KONIEC" TAK TO SOBIE WZIĄŁ DO SERCA ŻE SZKODA MÓWIĆ BO ZACZYNAM BECZEĆ

4,5ROKU SIĘ ZNAMY 17MIESIĘCY PO ŚLUBIE, U MNIE WSZYSTKO ZMIENIŁA PRACA MĘŻA WYJEŻDŹA NA 2-3TYG I NA 3DNI JEST, CÓRKA GO NIE ZNA, BO SKĄD,

Ja bym gdzies sie wystroila i poszla z babkami np. potanczyc. przyszlabym nad ranem. :P naszczescie mojego meza, hehe u nas rutyna to tylko jak on w pracy a ja sama w domu :D