Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numer konta

Podanie szefowi numeru konta

Polecane posty

Gość numer konta

Joł ;) Sytuacja jest taka, że zawsze wypłatę dostawałam do ręki, wiec nie podałam numeru konta. Teraz jestem na L4, po wypłatę pójść osobiście nie mogę, a z kontem coś mi się zwichrowało, nie zajęłam się tym bo i tak planuję otworzyć inne, no ale na tę chwilę konta nie mam. I takie głupie pytanie... Czy mogę podać szefowi konto narzeczonego albo mojej mamy? A jeśli tak, co muszę do tego podać, dane właściciela konta też? Będę wdzięczna za pomoc :)

Gość beatrycze800
Możesz,ale to podani konta musi nastapić przez oświadczenie

Gość sfffffffffffffffffff
Witam. Poszukaj pomocy na forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Napiszesz oświadczenie o przelaniu pensji na podane konto i już. {Podpiszesz sie i finito.

Gość numer konta
Kurcze, to będę musiała to pocztą wysłać? Bo szef jest niemcem i do polski przyjeżdża raz na jakiś czas, zresztą ja i tak nie mogę wyjść z domu.... A może wysłać mu mailem i wystarczy?

Gość ja wiem, ja wiem
kuźwa jaka nieporadna, no słowo daję, gdzie ty pracujesz jak od niemca pieniądze "do ręki" dostajesz, pewnie jak mu do ręki najpierw weźmiesz...dzisiaj założenie konta to moment, możesz to zrobić przez internet