Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimowapora

Mieszkanie razem .coz robić?

Polecane posty

Gość Zimowapora

witam Mam pewien mały problem a wlasciwie to duzy , otóż zamieszkalam z facetem po roku znajosci , mieszkamy z sobą 4 miesiące i jest coraz to gorzej co chwila to klutnie , starałam się go zrozumieć ponieważ miał nieciekawa sytuacje w domu ( jego ojciec pije) a on w bardzo młodym wieku wyprowadził się z domumial 14 lat. Mieszkamy za granica ja coraz bardziej tęsknię za domem a jego mam najnormalniej w świecie dosc .On barDzo szybko się denerwuje , nic mu nigdy nie pasuje . U niego rzeczy musza leżeć tam gdzie on wyznaczył. Im miesce i mi cały czas wypomina .ja mu muszę załatwiać sprawy a jak ja go o coś poproszę to siebie doczekam.wszystkie swoje sprawy które miałam tu załatwić pomogła mi w tym jago rodZina a on oczywiście miał mnie w dupie . I teraz proszę o obiektywna wypowiedz czy jest wogle sens żebym ja tu z nim była czy lepiej żebym wrocila do Polski on caly czas obiecuje poprawę ale nadal jest to samo.

Gość Zimowapora
Sorry za literowki. Pisze z iPoda.

Gość Zimowapora
UP

Gość Zimowapora
Uppppppp

Gość Ja0807
Odejdź od niego jak najszybciej jego prblemy odbijają się na tobie.

Gość atari zwei
literówka "klutnie" z powodu ipoda ? ipod nie pozwala poprawiać literówek ? hm. a sprzedawca mówił, że taki super.

Gość petit***
ja mam podobna sytuacje. jestem z moim facetem od ponad 5 lat i 3 miesiace temu przyjechalam do niego do Usa. na poczatku wszystko bylo pieknie i ladnie a teraz to koszmar. wydaje mu sie ze jak juz jestem tu z nim i jego rodzina to juz jestem jego na zawsze i traktuje mnie jak chce. wszystkie sprawy zalatwiam za niego bo on okazal sie nieudacznikiem zyciowym. jestem tutaj sama, nie mam zadnej rodziny ani znajomych bo wszyscy w polsce. jego rodzina chcialaby mna zadzic. mam juz dosc. a gdy wroce do polski mik rodzice beda miec pretensje ze zerwalam z nim i bedzie wstyd na wsi. poprostu dostaje szalu!!!!!!!!!!