Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukana przez los ...

Dlaczego zawsze ja?!

Polecane posty

Mi to zawsze wiatr w oczy... Jak byłam nastolatką to moja matka nie chciala isc do roboty i brala cale alimenty, w liceum nie zdałam do 3 klasy bo z chemii miałam jedynke, potem mnie nie chcieli przyjąc do roboty bo mówili ze trzeba miec doswiadczenie, a gdize niby mialam je zdobyc skoro wszedzie tka mowili? Nigdy nie bylam na wakacjach dalej niz u ciotki w Tczewie, gowno w zyciu widzialam, gowno przezylam, a dzisiaj jeszcze usiadlam spodniami i sie okazalo ze tam byla farba rozlana i spodnie mam zafarbowane i nie idzie tego wyprac a nie stac mnie na nowe.... MI to kurwa zawsze wiater w oczy :O

NO i tera znowu... moj temat spadl na 2 strone i juz nikt go nie przeczyta.

Gość gzllik
ja go przeczytam

Gość mistrz von jungingen
ja mam tak samo i kuwa nic nie poradze... jestem w dupie i tyle... oszukany przez zone co mnie rzuciła i teściową co sie okazała starą zwykłą kurrwą... głowa do góry! będzie lepiej... chyba...

Gość babcia jadzia
taka karma

W ogóle to mi zawsze sie co przytrafia... Kiedyś w podstawówce podarłam se spódnice bo sie zachaczyłam o jakiś tam gwóźdź, Potem książki mi wypadły do kałuży, Kiedyś 50 złotych do studzienki kanalizacyjniej.... NO mnie to zawsze cos musi spotkać :O

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kiedyś w końcu los się odwróci i wszystko będzie git

Gość maturks4
A czego od życia spodziewają się prymitywy, którym w języku nawet senator Ludwiczak ustępuje? Chlew i stodoła miejscem jedynym, jak do normalnych ludzi odezwać się nie umieją

Gość chyba nie myslisz że
Zycie innych to pasmo szczęścia? każdy ma gorsze dni. A teraz idż po rozpuszczalnik i bierz się za czyszczenie spodni{jeśli to była olejna farba}.

No ale nie znam nikogo komu codziennie sie cos takiego przytrafia :O A co do spodni to nie wyczyszcze bo to chyba wlasnie byl rozpuszczalnik bo w tym miejscu mam taki biały ślad, jakby kolor ze spodni zszedł.

A wszystko przez tą złą karme albo jakiś kołtun od wiedźmy :O Jak sie tego pozbyć?

NIkt nie wie? To trzeba iść do jakiejś wieszczki czy co?