Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ani1990

Notariusz?

Polecane posty

tego nie wiem, po prawie aby zostać notariuszem trzeba jeszcze zdać egzamin ... nie pamiętam dokładnie.

Gość adi_P
nie tylko po studiach prawniczych i musisz zdac na aplikacje notarialna ktora jest wazna tylko 2 lata a potem miec patrona

A co myślicie o kierunku Administracja lub gospodarka i administracja publiczna??? Co po tych kierunkach można robić?

Gość mistrz von jungingen
po trawie...

Gość gość
moze ten www.notariusz-stencel.pl ? mialem okazje wspolpracowac i naprawde warto, za kazdym problemem zglaszam sie do Pani Kasi ;) przynajmniej wiem, ze jest doswiadczona i ma dobre kompetencje

Notariuszem możesz zostać po skończeniu studiów prawniczych :) Żaden kurs nie da Ci takich uprawnień. Kursy czy szkoły policealne pomogą Ci w usystematyzowaniu wiedzy, a nie w zdobyciu odpowiednich dokumentów :).

Gość gość
ja jak mam jakas sprawe która wymaga spisania aktu notarialnego to zawsze wybieram http://www.tarkowski.pl/ , mam do nich pełne zaufanie

Gość gość
ja tez mam zaufaną kancelarię www.notariuszrudaslaska.pl, wszyscy znajomi którzy w ostatni czasie kupowali mieszkanie właśnie tam spisywali akty notarialne. I wszyscy zadowoleni