Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaala__

Od kiedy dziecko może bawić się bąkiem (tą zabawką)???

Polecane posty

Gość filipinkaala__

Chce kupic córce znajomych na Mikołaja bąka, na pewno pamiętacie go z dzieciństwa;)Tylko nie wiem czy nadaje się taki bąk dla rocznej dziewczynki?nie za mała jest?

Gość filipinkaala__
dziewczyny wiem ze moze temat na pierwszy rzut oka brzmi idiotycznie :p ale doradźcie, czy takie dziecko może się już bawić takim bąkiem, czy np.powinno dopiero po 3 roku?nie znam sie na dzieciach, nie chce kupic czegos co na dwa lata beda musieli schowac do szafy;)

Gość serniczkowadziewczyna
mój syn za 2 tyg skończy rok. w pon kupiłam mu bączka. Nie potrafi nim kręcić tak jak potrzeba (to wcale nie jest takie proste), ale interesuje się tą zabawką jak ja mu nakręce. zanim jeszcze się urodził dostał bączka edukacyjnego.dokładnie takiego: http://dladzieci.oferty.pl/pl/category/zabawki-edukacyjne-inne-zabawki-edukacyjne/region/w-polska-slaskie-tychy/bak-baczek-edukacyjny-kolorowe-pileczki-559141.html?impression=normal_impression nie rozumiem na jakiej zasadzie on jest edukacyjny, ale mały bawi się nim już od dawna (sam do góry naciska i cieszy się jak piłki latają).

Gość filipinkaala__
czyli chyba można kupić ? najwyżej rodzice się będa bawić :D

Gość katrioszka
mój syn ma 8 miesięcy i bardzo cieszy się jak mu nakręcę bąką:) wiadomo, że nie nakreci go sam.