Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kum kum

Co myslicie o takim chłopaku ?

Polecane posty

Gość kum kum

Kręci się ciągle koło jednej dziewczyny,raz jest miły a raz ją wyzywa... zachowuje sie chamsko, taki jest z natury ; potocznie mowiac-wozi się z ekipą, pije,pali,jara zioło . ale ma też drugą, jak się zdaje-dobrą stronę.Potrafi być czuły,jest inteligentny. Jakie moze miec wobec niej zamiary ? Warto zadawac sie z taką osobą ?

Gość kum kum
UP

Gość prawiczy prawiczek 28
Jest niestabilny emocjonalnie i do tego ulega nałogom oraz imprezuje z narkotykami. jak nic będzie zdradzał. No dobra na więcej niż 50% :P.

Gość prawiczy prawiczek 28
Ale juz po "wyzywa" należałoby sobie odpuścić. Chyba, że lubisz patologię.

Gość kum kum
staszku,skad wiesz czy piszę o sobie:P?

Gość rwewrr
no przecież nie piszesz o koleżance bo niby co cię to by interesowało.

Gość kum kum
dobra,kit w to o kim piszę:P jakieś rady?

Gość hjuiuhyjkh
Chamski facet, który ciebie wyzywa i do tego ostro daje w czachę a ty myślisz, że jest czuły bo? Raz powie "suczko" zamiast "wstaw sobie bluzga". Widać, że chcesz poradę jak go mieć bo on taki męski. Bierz. Jesteśmy za.

Gość rwewrr
wy to też wybieracie sobie ćpunów, alkoholików i lekkoduchów a potem płaczecie że wam żle w związku ale odejść nie potraficie. po co macie więc mózgi? dla dekoracji? narząd nieużywany zanika, więc używajcie go do jasnej cholery bo za złe decyzje płaci się nieraz przez całe życie. żal.

Gość ;)))
Ola to Ty ??:D

Gość kum kum
jaka Ola??

Gość kum kum
rwewrr - nie interesowałby mnie,gdyby nie to że jest inteligentny,naprawdę. Jest miły,czuły, nie wiem dlaczego ma taka druga strone... moze to efekt spapranego dziecinstwa? balabym sie z nim byc... ale z drugiej strony bardzo mi sie podoba..

Gość rwewrr
ola która ma duże zakola ;)

Gość rwewrr
miły, czuły, inteligentny - tylko że pije i ćpa no i zdarza mu się powyzywać. no pewnie. rozumiem :) posłuchaj, jest mnóstwo ludzi, którzy udają jedynie inteligentnych bo to nie jest trudne. ty widzisz go w sposób wyidealizowany i dlatego myslisz że jest taki miły i w ogóle. daj sobie spokój z nim dziewczyno.

Gość kum kum
nie,nie jestem Ola moze ktos sie podszywał na forum bo pare razy uzywałam tego nicku

Gość kum kum
Nie jestem zdesperowana,choc moze to tak wyglada. Nie że sie chwale, ale i tak mnie nie znacie wiec wszystko jedno.. w realu na brak powodzenia nie narzekam, i naprawde mam dystans do tej znajomosci. . nie zachowuje sie jak nastolatka ktora stracila glowe i idealizuje chlopaka. On potrafi podejść, przytulic,milo sie odezwac, stawac w mojej obronie. Ale z drugiej strony czasami traktuje mnie tak jakby sie zapominał i mial kumpla obok ;/