Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmmmmaaaa

Po czyjej stronie stanąć? Strasznie przykra sprawa.

Polecane posty

Gość mammmmmmaaaa

Mam córkę, która ma 16 lat. Jej ojciec zostawił nas 13 lat temu. Mniejsza o to. Od 10 lat jestem z innym mężczyzną, który własciwie wychowywał, karmił, ubierał moją córkę. Córka mówi do Niego po imieniu. Kilka dni temu kiedy byłam w pracy córka przyłapana została z koleżanką u nas w domu na paleniu papierosów przez narzeczonego. Zdenerwował się, bo u nas w domu się nie pali. Nakrzyczał na córkę i dał szlaban a ona wykrzyczała mu w twarz, żeby "spierdalał, bo nie jest Jej ojcem" Podejrzewam, że piła z tą koleżanką alkohol, bo normalnie się tak nie zachowuje. Narzeczony uderzył Ją za to w twarz. Wiem, że co by się nie działo nie powinien tego robić, ale i Ona zachowała się niegrzecznie i rozmawiałam z Nią o tym. Obraziła się bo stanęłam po stronie narzeczonego... Powinna go troche szanować a tu popisywała się przed koleżanką i wyszło jak wyszło. Gdzie popełniłam błąd? To tak boli ...

Gość movvom
Dał jej w twarz? :O

Nie stawaj po żadnej ze stron bo obie zawiniły. Najpierw pogadaj z facetem. Podejrzewam że jeśli jest mądry to będzie żałował.Nie atakuj, nie krzycz, bądź spokojna.Potem pogadaj z córką. Niech wie, że zawiniła.O postępku ojczyma nie mów, nie poruszaj z nią w ogóle tego tematu. Skup się na jej zachowaniu. Potem pogadajcie wszyscy razem, niech twój pan przeprosi córkę a corka jego. Oboje muszą wiedzieć że trzeba mieć do siebie szacunek.Powodzenia!:)