Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chętnie to robię ,ale

Wyjaśnijcie mi to ,prostakowi

Polecane posty

Gość chętnie to robię ,ale

z tym klikaniem dla głodnych piesków! chętnie to robię ,ale może mi prostakowi ktos wyjaśni,ten głupawy mechanizm,dlaczego to moje pierdnięcie,sorry kliknięcie w pieska pozwoli mu byc nakarmionym?Czy bez tego kliknięcia te biedaki będą głodować?O co tu qqqwa chodzi? Jeśli jeden pies ma 100 %,to sponsor mu ponoć paczkę wysyła. Pytam więc ,jeśli znajdzie się pies ,który nigdy tych 100 procent nie złapie ,to qqqwa ma z głodu zdechnąc?Czy to jest normalne? Czy te całe "zponzory",nie moga po prostu wysyłac tych paczek cyklicznie,a nie czekać na jakieś głupawe kliknięcia?Może zamiast debilowacie klikac lepiej pare złotych tam wysłac?Jak to jest?

Gość ten kraj już całkiem
się na dno stoczył,same durne akcje,a to pomóż dzieciom przetrwać zimę,dawniej taką akcja dla ptaków robili,ludzie głoduja,psy głodują,pracy nie ma ,a qqqwa kraj się ponoć pięknie rozwija

Gość no kto wie
też bym chciała to wiedzieć

Gość no tojak
to w końcu z tym jest?

Gość klikklik
to klikanie jest bez sensu

klikam chociaz sama sie zastanawiam o co w tym chodzi, w przypadku tej akcji z psami to troche przykre jest wlasnie to, ze tu konkretny pies dostaje paczke, powinno isc ogolem na schronisko i niech dziela miedzy psy. no chociaz moze tak robia w rzeczywistosci, nie wiem...

Gość myślę,że
zamiast tego klikania chyba lepiej zawieźć worek karmy do schroniska albo parę złotych przesłac