Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamamamamama

Czy mam go zostawic?

Polecane posty

napisze w skrocie. wielka milosc, nikomu nie ufalam tak jak jemu. Dowiedzialam sie ze non stop oglada profil pewnej dziewczyny. szczerze to do piet mi nie dorasta. czuje sie jakby mnie zdradzil frajer jeden. Jestem zla, smutna i dzis go nienawidze. Czy powinnam go zostawic od razu? niech idzie do niej skoro tak na nia leci

Gość lekka zenada
Mysle, ze problem polega na tym, ze jestes taka frustratka... Moze i jestes piekniejsza od tej laski, ale charakterem pewnie bije cie na glowe :P

Gość zostaw go jak najszybciej
bo skoro to już dla Ciebie taki problem to jak niby przebrniecie przez prawdziwe problemy dorosłych które pojawiają się w związkach....nie daje wam szans

tak, szczegolnie ze jara ziolo i wszedzie wypisuje kurwa, suka, szmata, jestem najlepsza i bla bla bla. to akurat typowa zdzira. to ze tak pisze to nie znaczy ja jestem walnieta. tylko wsciekla.

no wiesz, ja nie mam zamiaru byc jedna z tych biednych zdradzanych. napewno do tego nie dopuszcze. mi nie pozwala z kolegami chocby porozmawiac mimo, ze znam ich dluzej niz jego, a on sobie moze skakac z kwiatka na kwiatek. Nigdy w zyciu. przynajmniej nie ze mna

Gość lekka zenada
Jaka wojownicza ksiezniczka... to zostaw go, obawiam sie, ze mozesz byc w lekkim szoku, jesli po gosciu to splynie calkowicie :P