Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż mnie rozbolała głowa...

PROBLEM ! koleżanka i sylwester z dala od domu ...

Polecane posty

zaprosiła mnie a ja jeszcze nie potwierdziłam, ona chce byc taka fajna i zaprosić najwiecej ludzi jak sie da, tyle że nie ma gdzie ich przenocować i dzisiaj do mnie "wezmiesz karimate" :o :o no świetnie, bede jechac 500 km i spac na podlodze? wiecie co , mozecie mnie wyzywac od wygodnickich marud ,ale mam taką kumpelę która nawet jak organizuje impreze , gdzeie kazdy moze wrocic do domu to i tak każdemu daje nocleg, nawet swoje lozko oddaje, a ta taa GOŚCINNA kurfaaa odechciało mi sie,. a jeszcze mam jej muzyke nagrać, to mysle nagram jej jakies discopolo i hardtechno....beda miec zabawe :] :D

Gość fanka pali kota
niezle, niezle, mi kiedys kumpela zaproponowala zebym wziela ze soba jakis materac dmuchany :/ jechalam do niej busem prawie 300 km na impreze. Na szczescie zauwazyla w pore swoje faux pas i przeprosila.

a czyli jednak słusznie uważam to za nietakt...a mialam ją za taką porządną... chyba to normalne ,że jak ktoś jedzie taki kawal to chciałby móc połozyc sie pozniej w lozku ....moja kumpela z wawy to odstąpiła swoje lozko i sama spala w aucie i do niej ciagle chodze na imprezy bo umie zadbac o gosci, a ta mała smarkula to sie obawiam ,że bedzie miala mnie w dupie , nie spyta czy sie dobrze bawie, nie spyta o nic tylko zajmie sie sobą i podrywaniem jakiegos chlopaka...a pierdole to wolę zostac w domu , niz jechac z wawy do takich ludzi...widac tylko warszawiacy mają kulture :(

Gość fanka pali kota
jak masz sie tam meczyc i wkurzac to lepiej ac sobie spokojz tym wyjazdem :/

Gość fanka pali kota
aha, w ramach rekompensaty tamta kolezanka sama kupila materac i na nim spala a ja na jej lozku :)

Gość heyyy joe
jak nie ma miejsca to niech zaprosi 2 osoby albo niech idzie na miasto

Gość Misterium zla
bylam na sylwestra w Poznaniu i tam nocowalam na karimacie az 2 noce,i powiem Ci ze licza sie wrazenia bedziesz wspominac i pamietac jak spalam bylo minus 20 na dworze obudzilam sie bylo mi tak zimno nie miala ogrzewania na strychu a miala przeremontowany i mozna bylo spac-sala do gimnastyki artystycznej z drazkami itd.wrazenia bezcenne.zainwestuj w swoje przyszle marzenia..a nie szukaj dziury w calym.

Gość Misterium zla
mialo byc zamiast marzenia w wspomnienia