Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Stalingrad i jego wypowiedź z przed kilku dni..

Polecane posty

Gość rwewrr
bua ha ha ha ha

To też prawda :) Lubię być idiotką, a szczególnie lubię jak mnie tak nazywają nic o mnie nie wiedząc 🌼 ; **

Gość tak się kończa zauroczenia w
prawiczkach z kafe. oferma wyzywał fanki od pierdolonych idiotek albo kazał im spadać bo nie będzie miał o czym gadać z obcymi babami. pzw tylko żebra zdjęcia a potem tmt w końcu wyzywa od suk obrażających brzydkich dalej nie chce mi się mysleć. Ale tych 3 siedzi tu od dawna to wszyscy wiedzą

Ale ja nie jestem zauroczona :) Polubiłam Stalingrada i martwiłam się czy nie zrobił nic głupiego, ale on nie raczył się nawet odezwać czyli ma dość chyba gadania o nim, tak wnioskuję, daję spokój, a po za tym i tak mam opinię idiotki :P nie wiem czemu :D Może ktoś mi odpowie ? :P

Gość bo lecisz na prawiczków
tekst aby był i wysłała się wiadomość bo pustej nie można całe info w nicku :classic_cool:

Ale ja nie lecę na prawiczków :D Zresztą nawet jeśli to to oznacza idiotyzm ? Niezła definicja :)

Gość rwewrr
Nie oznacza idiotyzmu ale raczej kompleksy.

Wilczyca-Dlatego że mam uraz do Polek za to że dają tyłka i obciągają murzynom,i właśnie dlatego uznaję cię za idiotkę bo jesteś polką.Wiem że wiele polek ranię bo wsadzam wszystkie do jednego worka.Ale zbyt duża ilość polek daje tyłka murzynom a potem tego Hiva od murzyna dają swoim Polskim chłopakom.Więc wybacz,ale muszę swoją złość na Polki na kimś wyładować.Tym bardzie że dużo Polek jest rasistakmi i z góry skreślają białych ludzi,a czarnemu to od razu wskakują mu do łóżka.

haha :D Idiotka-kobieta dotknięta idiotyzmem, chorobą umysłową, kobieta ograniczona, nieodpowiedzialna, naiwna ? i co to ma wspólnego z idotyzmem

Gość rwewrr
jak można być rasistą w tym znaczeniu, że preferuje się odmienny kolor skóry? coś ci się pomieszało z pojęciami ale twój ból rozumiem, więc spoko.

Gość rasistka rasistka
media wam wodę z mózgów zrobiły. Rasizm to podejmowanie decyzji względem jakiejś osoby w oparciu o kolor skóry, kiedy to ten kolor nie jest istotny. Znaczy używanie kryterium rasowego. Ostatnio nawet w usa zaczęli skazywać murzynów za rasizm w stosunku do białych :D

Rasizm to ocenianie ludzi za pomocą koloru skóry.Dużo Polek uważa murzynów za lepszych od polaków,tylko dlatego że mają czarną skórę.Więc Polki skreślają białych ludzi a wybierają tylko czarnych,to jest właśnie rasizm.Wiele Polek chce aby w Polsce było dużo więcej murzynów niż jest teraz,więc uważają że ludzie z czarną skórą są lepsi od ludzi z białą skórą.Ocenianie ludzi za pomocą koloru skóry jest rasizmem!!!To że polka ma biały kolor skóry nie oznacza że uważa siebie za dobrą rasę i może stwierdzić że murzyni to lepsza rasa od tej która ona sama pochodzi.Czyli żeby mieć u polek powodzenie to trzeba zrobić sobie operację tak jak Michael Jakson ,z tym że on chciał być białym a teraz jest moda na odwrót,czyli biali jak chcą mieć powodzenie u Polek to mszą być czarni

Gość v0lkista
Aby mieć powodzenie u dziewczynek od 6 lat maluję się codziennie pastą do butów w kolorze czarnym ale jak do dzisiaj i tak nic nie zaruchałem :(

Gość Yellowww
Się dziewczyna zmartwiła :) szykuje nam się romans na kafe ?:D

Gość WiIczyca20
Jestem skończoną debilką i codziennie siedzę całe dnie na kafe, robiąc z siebie imbecyla.

Gość Yellowww
:D cały dzień ?? To co ty cały dzień w domu siedzisz ??

Gość rwewrr
ale nie ma takiego rasizmu wedle którego ja - będąc białym nie cierpię ludzi białych bo to zaprzeczenie samemu sobie. co innego preferować/faworyzować ludzi innego koloru skóry.

Gość WiIczyca20
Zakładam też krteyńskie tematy, to moje jedyne zainteresowanie.

rwewrr-A faforyzowanie ludzi z powodu koloru skóry nie jest według ciebie rasizmem?

Gość Yellowww
Kretyńskie tzn ??

Gość Yellowww
Wilczyca 20 a skąd jesteś i czym się zajmujesz tylko pytam tak poważnie :)