Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azol15

torba. pomużcie

Polecane posty

Gość ty sie chwalisz czy żalisz
torba jest okropna narzygać bym w nia nie chciała

Gość marika fika
nie jest zla... Nasladuje marke Burberry, co prawda, ale nie jest zla. Jesli lubisz tak styl, to taka nos, nie ogladaj sie na innych.

Gość ta torba jest supeeeer
zmieścisz do niej słownik ortograficzny

Gość ty sie chwalisz czy żalisz
wiesz co ty chyba nawet podróby burberry nie widziałaś na oczy no tak siedzą głownie galerianki to co ja z wami będę dyskutować spadam

Gość do ta torba jest supeeeer
torba wygląda gorzej niż worek na śmieci a słownika ortograficznego ona nie widziała ani pewnie nawet nie wie cóż to za dziwadło :D hahaha

Gość marika fika
nie napisalam, ze podroba, tylko ze NASLADUJE marke Burberry... Kochana, w USA mieszkam, faktycznie, PODROB nie widzialam, za to stac mnie na Burberry, wiem, jak wyglada, wiec nie pajacuj.

Gość uuupppuuupppppp
no właśnie dlatego jest super, że taka pojemna ;)

Gość to jest masakra jakaś
tak teraz reklama pod pomarańczami bo laska tandety sprzedać nie może komu takie gówno podobać się może

marika fika nie napisalam, ze podroba, tylko ze NASLADUJE marke Burberry... Kochana, w USA mieszkam, faktycznie, PODROB nie widzialam, za to stac mnie na Burberry, wiem, jak wyglada, wiec nie pajacuj. to po co zaglądas paniusiu na kafe ;) w stanach też chodzą podróbki wiesz ile prawdziwa torba burberry kosztuje ?? gdyby Cię było kochana stać ,nie leczyłabyś kompleksów na kafe, rozwalają mnie takie idiotki

Gość marika fika
A co ma fakt, ze mnie stac na cokolwiek z tym, ze siedze na kafe? Siedze, bo lubie! Wiem, ile kosztuja - i co z tym? To znaczy, ze mam nie wchodzic na kafe? Kratka kojarzy sie z Burberry, niestety, wiec o tym napisalam. Kupila sobie torebke, a pyta na forum - bo nie jest siebie pewna, bo nie wierzy w swoj wybor. I zamiast ja potepiac mozna przeciez doszukac sie czegokolwiek z tej torbie, co jest ladnego, prawda? Ale niee, lepiej napisac, ze nawet na rzyganie dobra nie jest, albo wytknac jej bledy ortograficzne.

ale ta torba to istny chłam a kochana burrbery nie robi takiej tandety ;) kupiłaś pewnie podróby i usiłujesz zaszpanować heh , każdy model jest unikatowy i każdy ma certyfikat ot co , kocham wypowiedzi kretynek (czy burberry robiło kiedykolwiek tandetę i naklejało jakieś paskudne aplikacje?) mam potem poprawiony humor na tydzień co najmniej kochanie nie zniżę się do twojego poziomu nie licz na to ;) jutro poniedziałek trzeba wstawać do szkoły zejdź na ziemie

Gość marika fika
Napisalam tylko, ze KRATKA to znak Burberry, wiec o co sie czepiasz? Nie napisalam, ze to podroba przeciez! Nie napisalam tym bardziej, ze to jest pewnie Burberry, bo wiem, ze ta marka nie robi chlamu. Po drugie: nie mam takiej torebki; owszem, wiem ile kosztuja i mnie stac, ale to nie znaczy, ze taka kupilam... Kupuje innych marek, np. Fossil, czy COACH. Czepiasz sie byle czego, zeby sie tylko doczepic, Polaczku...

Gość cytacik cytacikowy
heh odezwała się tępa poleczka ;) wiesz co jakbys sama zarabiała sobie ojk 8000$ na te torby burberry to podejrzewam ,że miałabyś ekstra pracę i byłabyś kobietą z kulturą i wykształconą , nawet dziwki z górnej pólki mają więcej klasy i kultury od Ciebie Poleczko hahahah , może dajesz dupy bogatemu arabowi za podróby