Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNA1234567

czy jestem alkoholiczka?

Polecane posty

Gość CZARNA1234567

od pewnego czasu coraz czesciej a nawet codziennie mam ochote na drinka i robie sobie czuje ze mnie rozluznia jak juz wypije czuje do siebie zal ze coraz czesciej pije boje sie ze wpadam w nałog co o tym myslicie zaczynam sie tego powoli bac...a pije bo mi sie nudzi niestety

Gość mlody24latekgda
dziewczyny łatwo wpadają w nałóg :(

Gość a idz wstyd
czarna ja tez sie obawiam,bo moi rodzice sa alkoholikami.Zawsze sie na nich darlam,a teraz tak bywalo,ze sama upijalam sie raz w tygodniu.Teraz sie pilnuje

Gość rwewrr
po kielichu! :)

Gość CZARNA1234567
zauwazylam tez ze jak jestem gdzies w towarzystwie o naprawde musze sie napic zeby sie rozluznic nabrac wiekszej odwagi zaczynam sie tego bac nieraz bylo tak ze sie upilam a potem zalowalam czegos co zrobilam niestety teraz pije piwo i juz zaczynam miec zal do siebie w dodatku jak pije to sama...a mam 25 lat nie 18

Ciezko powiedziec. Ja tez mialam taki okres, ze wychodzilam non stop i pilam. Robilam to jednak z innego powodu niz nuda. Szczerze mowiac ja naleze do osob, ktore moga duzo wypic i dosc czesto z tego korzystam. Tak czy inaczej, wiem kiedy moge sobie na to pozwolic, nie bede pila, kiedy mam prace lub cos waznego do zrobienia z rana ,na drugi dzien.

Gość CZARNA1234567
a mzoe to jest tak ze wstydze sie tego ze sama pije.. mozliwe

Przede wszystkim nie pij sama, szczegolnie teraz, kiedy zdajesz sobie sprawe,ze mozesz miec problem. I zajmij sie czyms, praca np. to nie bedziesz miala ani checi ani sily na picie.

Gość CZARNA1234567
i chyba to jest jakies rozwiazanie zebym sama nie pila dzieki naprawde potrzebowalam tej wypowiedzi mam nadzieje ze sobie z tym poradze