Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaaaak_

włosy łonowe - coraz dalej!

Polecane posty

dziewczyny czy tez macie taki problem, ze po kazdej depilacji okolic intymnych wlosy lonowe zaczynaja rosnac coraz dalej na udach? ;/ nie wiem co z tym zrobic! bo nie chce w pewnym momencie dojsc do etapu kiedy moje wlosy lonowe beda sie konczyc na kolanach -.- czy znacie jakies sposoby na to?

Gość e e be ee e
dokladnei tez tak mma nei wiem co na to poradzic

Gość marika fika
ja tak nie mam... Moze za daleko sie golicie, tzn. golicie ten meszek na udach, ktory pozniej czernieje?

nie no, ja zawsze gole tylko te okropne czarne wlochy, te male, jasne (jestem blondynka) zostawiam, bo mowiac szczerze bardzo lubie swoje wlosy na udach i zupelnie ud nie depiluje. ale po prostu przeraza mnie perspektywa czarnych wlosow siegajacych po kolana... -.- a sluchaj, jak sie golisz/depilujesz? z wlosem, pod wlos? bo to rozne szkoly sa... moze to od tego zalezy...?

Gość marika fika
na wzgorku z wlosem, wokolo warg tez z wlosem, hmm... Chyba calosc z wlosem!

Gość dfsff
ja sie gole wzedzie pod wlos i faktycznie na tych udach to porazka..na dodatek wyrastaja dluzsze i grubsze;/ myslalam o depilacji laserowej ale jestem blondynka;/

Gość stronakolejna
Mam niestety to samo:( Przez te wstrętne kłaki wstydzę się założyć kostium kąpielowy. Rzeczywiście laser to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji:( A robiłyście sobie badania hormonalne? Mój testostern jest w normie, za to prolaktynę mam trzykrotnie powiększoną i może to ona jest winna temu, że zaczynam wyglądać jak yeti:P

hormonow nie robilam, ale kurcze nie chce mi sei wierzyc, zeby to bylo to... sporobuje w takim razie z wlosem... dodatkowo wody ultenionej uzywam zeby je jakos rozjasnic i oslabic + robie pasta cukrowa bo maszynka to dopiero byla porazka >.< a z laserem to tez 100% pewnosci nie ma, a nie chce tyle hajsu wydawac...

Gość ikea na swieta
3/4 kobiet tak ma i po prostu....depiluja!

Gość illaan
Tez tak mam i powiem wam że laser nie daje nic.... zaraz po pierwszej depilacji odrosły mi takie same jak przed zabiegiem, totalna porażka bo myślałam, że rzeczywiście będą wolniej rosły ale to tylko tak do pierwszej depilacji. Robiłam sobie wąsik 4 razy, 2 razy linie białą czyli od pępka i 2 razy łydki.

Gość gość
banda idiotek