Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

czapka na zimę co sądzicie

Polecane posty

Gość herbata_malinowa
Mysle,ze nie warto. Taka czapkę mozna kupic na narty. Ona bardzo podraznia brode,poza tym jest luzna w uszach wiec nie taka ciepla,naciaga sie na usta dziecka. Brr. Ja kupilam taka http://allegro.pl/h-m-2010-czapeczka-mis-misiowe-uszka-86-i1330467161.html oczywiscie w sklepie gdzie zaplacilam 19 zł. Tez jest pod szyje i oslania karczek. Polecam

Gość klaun cyrkowy
super czapeczka, pewnie ze warto wszystko ładnie okryte i uszka i szyjka :)

JA taką czapkę też kupiłam i małej się zsuwa na oczy i przekręca , widac jej uszy, a poza tym polużnia się na wiązaniach!!!

mówię o czapce, którą polecała herbatka_malinowa :-) tez kupiłam w h&m

Gość herbata_malinowa
aha,ja jestem akurat zadowlona :) tzn.synek jest zadowolony,ja mam te czapke na rzep wiec nie poluzowala sie. No nic, moze akurat taka kominiarka bedzie dobra dla Twojej Malej. ;D chociaz i tak uwazam,ze lepsza jest taka wiązana pod brodke z pomponem niz kominiarka.

kominiarka nie jest dobra dla roczniaka, jak dziecko sie zapluje na spacerze to bedzie mu wszystko zamarzalo na brodzie na tej czapce, i nie zdejmiesz bo bedziesz musiala odslonic mui glowe, juz lepiej kup czapke i szalik. zreszta wcale nie musi sie zapluc, wystarczy ze bedzie wydychal powietrze a juz ten material na brodzie bedzie mokry, a po chwili zamarzniety.

ale czapka ust nie zasłania, a mała nie ślini się :-) ale dzięki za opinie