Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sShrek

Nie znoszę tłustych bab

Polecane posty

Gość sShrek

wszystko przez to że zona się roztyła, cały czas buszuje po lodówce, właśnie godz po obiedzie zeżarła gar ziemniaków który został a teraz poszła po lody duży kubeł, czy to wystarczy żeby dostać rozwód z orzeczeniem o jej winie?

Gość gvbnjmiko;
może cię zaskoczę ale niestety nie....... usprawiedliwieniem dla jej win jest to że wyszła za totalnego tępaka

Gość ssswswedq
ja tez nie lubie. ja jestem szczupla i jak widze grubaski to mi ich żal. bo to znaczy ze albo są chore fizycznie jakas cukrzyca czy cos albo psyczhicznie są chore bo zyją dla żarcia jak zwierzęta jakieś.. a najbardziej mnie trafia jak widze jakiegos wysportowanego przystojniaka z grubaską idacego za rękę a szczuple fajne laski są czasem same...

Gość sShrek
nie wiem jakim cudem ma większy zoładek ode mnie, ja zjem pizzę i mam dość a ona jest głodna i dopycha się kanapkami,wdodatku wnocy tak pierdzi że nie mogę spać,cały pokój już jest przesiąknięty pierdami

Gość ssswswedq
musisz z nia pogadac o tym koniecznie, nie mozna tolerowac obzarstwa. bo to nie zdrowe, tusza skraca zycie! to tak jakby tolerowac narkotyki albo alkohol. obzartuchy sa obleśne, rzygac sie chce..

Gość ej ej no nie
a co to znaczy tlusta baba ile wzorstu ile wgai?

Gość sShrek
165wzrostu 78 kg

Gość xdscdfascasw
moze i prowo ale swietna okazja by uswiadomoc ludziom zeby nie rośli do rozmiarów wielorybów! monstrualnych worów wypelnionych sadłem którzy zyją tylko po to by żreć. nie tolerujmy otylości na zyczeni - co innego choroba i lekka tusza ale jak ktos sie doporowadza do rozmiarow mamuta bo ciagle żre to zero tolerancji!!!

Gość ej ej no nie
no ja mam 166 i waze 75 i nie jestem tlusta mzoe za gruba troche jestrem ale nei tlusta a to nei wina obzarstwa tylko problemy z hormonami tarczycy i co sie mam powiesic?

Gość sShrek
ciągle tylko pije herbatki nasranie i ma notoryczną sraczkę, jak się już wyprózni to idzie do kuchni zjeść michę sałatki oczywiście z majonezem

Gość ej ej no nie
no wlasnei a ja jem malo i przytylam i nie mozna wszytkich mierzyc jedna miara ale jak ktos sie nazera to rozumiem ze moze wkurwiac

Gość sShrek
jak zje sałatkę z majonezem, potem fasolkę, jogurt, cola i nutella to wyobraźcie sobie ten smród